Online-tuottaja

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: DNA

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digipalvelun kehityksen johtaminen (esim. tuoteomistajana tai projektipäällikkönä)

Viim. hakupäivä: 20.9.2023

Etsimme DNA:n Kuluttajaliiketoiminnan Asiakkuuden hallinta ja online -osastolle Online-tuottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtävä sijoittuu Helsinkiin, mutta meillä voit työskennellä myös mutkattomasti etänä.

Online-tuottajana rooliisi kuuluu monipuolisesti erilaisia tehtäviä digitaalisen sisällöntuottamisen parissa. Pääset rakentamaan ja tuottamaan verkkosivustoja, innovoimaan kehitysprojekteissa ja suunnittelemaan soljuvia asiakaspolkuja. Oikeana kätenäsi toimii tiimin Growth Hacker ja taustajoukkoinasi upeat markkinoinnin ammattilaiset. Sisällöt liittyvät DNA Netti -tuotteiden myyntiin ja markkinointiin.

Tule mukaan luomaan mahtavaa digitaalista sisältöä ja kehittämään sivustoamme entistäkin upeammaksi!

Tärkeimmät vastuualueesi ovat:

– Verkkosivustojen sisältöjen suunnitteleminen ja tuottaminen
– Sivujen ylläpito ja kehitystyö yhdessä sisäisten sidosryhmien kanssa
– Sivustoanalytiikan ja tärkeimpien KPI-mittarien seuranta
– Markkinointikampanjoiden ja tuotelanseerausten suunnitteluun osallistuminen ja sekä niiden ympärille tehtävien online-sisältöjen tuottaminen

Mitä voimme tarjota sinulle?

Työnantajalupauksemme mukaisesti tarjoamme sinulle inhimillisen ja omanlaisen työpaikan, jossa nopeus, rohkeus ja mutkattomuus näkyvät päivittäisessä arjessamme. Omanlainen työyhteisö on rikkautemme ja arvostamme sinua juuri sellaisena kuin olet. Välittämättä iästäsi tai sukupuolestasi, riippumatta siitä miltä näytät, mistä tulet, ketä rakastat tai miten juuri sinä näet maailman.

Tavoitteenamme on olla erinomainen työpaikka kaikille DNA:laisille ja kehitämmekin jatkuvasti käytäntöjämme varmistaaksemme tämän toteutumisen.

Pääset työskentelemään rohkeaan, kannustavaan ja ammattitaitoiseen työyhteisöön osaksi viiden asiantuntijan tiimiä. Monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja kannustamme sinua kasvamaan asiantuntijana. Meillä voit työskennellä mutkattomasti ja joustavasti etänä siellä, missä se sinulle parhaiten sopii!

Millaista uutta tiimiläistä me etsimme?

Haluatko olla osa innovatiivista ja hauskaa kasvutiimiämme ja samalla kehittää omia taitojasi onlinevirtuoosina? Jos sinulla jo on hieman kokemusta online-sisältöjen päivittämisestä ja ymmärrät hippusen myös verkkokaupan asiakaskokemuksen kehittämisen perään, saatat olla etsimämme uusi työkaveri. Peukku myös sille, että olet oma-aloitteinen ja rohkea – eivätkä pienet takapakit lannista, vaan ennemminkin puskevat sinua eteenpäin.

Etsimme henkilöä, jolla on tehtävään sopiva koulutustausta ja hyvä ymmärrys hakukoneoptimoinnista, online-analytiikan perusperiaatteista ja datan hyödyntämisestä osana ostopolkua. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran (1-2v) kokemusta digitaalisten palveluiden ylläpidosta ja online-sisältöjen tuottamisesta. Katsomme eduksesi myös erilaisten tekstien tuottamiseen, hakukoneoptimointiin ja analytiikan työkaluihin (esim. Google Analytics) liittyvän kokemuksen ja osaamisen.

Käytämme työkielinä sekä suomea että englantia, joten on tärkeää, että puhut ja kirjoitat sujuvasti molemmilla kielillä.

Kiinnostuithan? Odotamme hakemustasi jo innolla!

Hakuaika päättyy 20.9.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksen mahdollisimman pian.

Liitäthän hakemukseesi CV:n – erillistä hakukirjettä emme tarvitse!

Voit jättää hakemuksesi suomeksi tai englanniksi.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä, tai haluat keskustella paikasta tarkemmin, voit ottaa yhteyttä rekrytoivaan esihenkilöön Niina Greeniin puhelimitse +358440447099 arkisin klo 9.00-15.30 välillä tai sähköpostitse niina.green(at)dna.fi.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun