Online Marketing Specialist

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Coloplast

Paikkakunta: Vantaa

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 22.11.2023

Kiinnostaako sinua olla kehittämässä kasvavan yrityksen online-markkinointia? Tiedätkö kuinka pitää yllä ja mainostaa sosiaalisen median alustoilla? Ovatko SEO ja SEM sinulle enemmän kuin vain kirjainyhdisteitä ja tiedätkö, mikä on Episerver? Haemme tiimiimme Online Marketing Specialistia, varmistamaan, että sekä näymme, että kuulumme alati kasvavassa digiympäristössä. Viedäksemme toimintamme seuraavalle tasolle etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut niin Googlen analytiikasta, kuin myös sosiaalisen median monipuolisuudesta, mutta omaa myös kärsivällisyyttä päivittää ja kehittää nettisivujamme. Erityisesti annamme painoarvoa luovuudelle toteuttaa erilaisia kampanjoita, intohimolle oppia uutta markkinoinnista sekä halulle kasvaa online-toimintamme mukana. Osana Coloplastia olet mukana helpottamassa intiimiä terveydenhuoltoa tarvitsevien henkilöiden elämää.

Päätehtävät
– Ylläpitää, markkinoida ja laajentaa sosiaalisen median sivustojamme
– Kehittää Coloplastin kuluttaja- ja ammattilaissivuja sekä Coloplastin Tuki-sivujen ylläpito
– Asiakasrekisterin kasvattaminen tuomalla Coloplastia, sen palveluja ja tuotteita yhä laajempaan tietoon verkossa
– Uusien online mahdollisuuksien kartoittaminen ja työstäminen niin tuotteiden, palveluiden kuin brändäyksen osalta.

Etsimällämme henkilöllä on
– Intohimoa oppia uutta, raportoida kehitystä ja pysyä aikataulussa
– Kokemusta ylläpitää erilaisia sosiaalisen median alustoja
– Perehdytystä nettisivujen ylläpitoon, päivittämisestä ja seurannasta (Episerver, WordPress, etc.)
– Ymmärrystä SEO-työstä sekä hakusanamarkkinoinnista
– Oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen ote työtehtäviin
– Innokkuutta etsiä tietoa ja hyödyntää laajaa globaalia tukiverkkoa
– Positiivinen, joustava ja ratkaisukeskeinen asenne sekä hyvät tiimityöskentelytaidot
– Markkinointitaustainen koulutus
– Sujuva englannin ja suomen kielen taito

Tehtävässä katsotaan eduksi
– Kokemusta sosiaalisen median markkinoinnista
– Aikaisempaa työkokemusta SEM & SEO projekteista
– Google Analyticsin tunteminen

Tulet olemaan osa Suomen dynaamista kuluttajamarkkinoinnin tiimiä Coloplastin viihtyisällä toimistolla Vantaalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meillä on tällä hetkellä käytössä hybridimalli, jossa osa työpäivistä tehdään kotona ja osa toimistolla. Olet myös osa pörssilistattua kansainvälistä konsernia ja teet tiivistä yhteistyötä Tanskan pääkonttorin, palvelukeskuksemme, sekä pohjoismaisten kollegoiden kanssa.

Hakemukset: Lähetäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmän kautta täältä. Käsittelemme hakemuksia joustavasti sitä mukaa, kun niitä saapuu. Aloitus tehtävässä tammikuun alusta. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Mahdollisiin kysymyksiin avoimesta työpaikasta vastaa Consumer Marketing & Service Manager Mikko Suutari (fimisu@coloplast.com tai puh. 040 843 1813).


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun