Ohjelmoija (WordPress, Vue.js, Laravel)

Yritys
Mediapool Finland
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
1.8.2022

Olemme tehokas, rento ja erittäin laadukkaita sivustoja ja palveluita tekevä yhtiö. Etsimme nyt senior-tasoista ohjelmoijaa mukaan 7 hengen tiimiimme. Asiakkaana meillä on yrityksiä ja organisaatioita, joille kehitämme verkkopalveluita laajalla skaalalla, integraatioita, toimivia käyttöliittymiä sekä hoidamme palveluiden ylläpitoa ja jatkokehitystä.

–––

MITÄ ETSIMME

Verkkosivustoprojektit teemme pääosin WordPressin päälle. Pohjalla käytämme omaa teemaamme, jonka päälle on mukavaa alkaa toteuttamaan käyttöliittymäsuunnittelijan toivomaa ratkaisua. Laajemmissa sovelluksissa ja verkkopalveluissa käytämme javascript-fronttia (Vue.js) ja Laravel/Lumen backendiä. Kaikki tekniset ratkaisut, kuten Vue, on otettu käyttöön ohjelmoijien toiveesta, ja stackin päivittämistä mietitään jatkuvasti, jotta käytännön koodaaminen olisi mahdollisimman sujuvaa. Meitä kiinnostaa kokemuksesi myös muista kuin käytössämme olevista teknologioista. Senior-devaajan rooli tulee olemaan Full-stack -tyyppinen, mutta voit itse vaikuttaa siihen, haluatko painottaa backendiä vai fronttia.

Toivomme, että olet ollut aiemmissa työsuhteissa päävastuussa projekteista ja niiden teknisen ratkaisun suunnittelusta. Ymmärrät eri design patternien vahvuuksista, tiedät usein jo valmiiksi kuinka ongelmatilanteissa kannattaa toimia, et lamaannu virheilmoitusten edessä ja seuraat ohjelmointipuolen kehitystä. Sinulla on myös niin paljon kokemusta ja ymmärrystä, että pystyt ratkaisemaan asiakkaidemme toiveet ja ongelmat järkevillä ratkaisuilla.

–––

MITÄ TARJOAMME

Haluamme, että voimme antaa sinulle riittävän haastavia ja kiinnostavia työtehtäviä, jotta voit kehittyä entisestään osaajana. Voimme myös yhdessä kehittää vaihtoehtoisia ja täysin uusia toteutustapoja. Meitä avoimesti kiinnostaa kuulla näkemyksiäsi teknologian kehityksestä ja tulevaisuudesta.

Rekrytointiprosessi meillä on vaivaton. Käytännössä käyt teknistä vuoropuhelua Lead-ohjelmoijamme kanssa ja mietitte yhdessä mitä työtehtäviä voimme tarjota ja millä tavalla voit olla niissä hyödyksi. Samalla pääset kurkkaamaan monien palveluidemme konepellin alle. Tekninen tiimimme on vastuussa kaikista valinnoista oman porukkansa kehittämiseksi.

Sisäinen kommunikaatio pelaa meillä hyvin etätöistä huolimatta. Tämä onnistuu kivasti Teamsin, Jiran, Trellon ja kehittämiemme automatisoitujen sovellusten avulla. Aivan pelkkään etätyöhön emme kuitenkaan usko vaan tiimin tukeen ja ristikkäiseen oppimiseen, joka tapahtuu parhaiten viihtyisällä toimistollamme Helsingin Kalliossa.

Toimistolla meillä on Stadin paras kahvikone (!), eväskaappi, kuplakone, hyvät työpisteet, tuliterät laitteet (Apple), paljon lounaspaikkoja ja erinomaisen mukavat työkaverit. Pidämme huolen, että aamuisin kaikilla on kiva astua ovesta sisään!

Palkkauksesi sijoittuu 3500-4500€/kk. välille riippuen kokemuksestasi ja vastuualueestasi. Tämän lisäksi tarjoamme kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, 6 viikkoa vuosilomaa ja osteopaatin palveluita. Emme myöskään soittele tai vaivaa työasioilla työpäivän jälkeen.

–––

YHTEYDENOTTO

Ota yhteyttä info@mediapool.fi ja liitä mukaan CV tai vapaamuotoinen kuvaus taustastasi ja osaamisestasi.

Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti.

Lisää tietoa valikoiduista projekteistamme löydät täältä https://mediapool.fi/projektit/

Työtehtävä täytetään 1.8.2022 alkaen sopivan henkilön löydyttyä tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Lisätietoa yrityksestä Mediapool Finland Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti