New Business Officer (digitoimistoon)

Yritys
Sangre Oy
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
17.2.2019

Myy jotain sellaista, mihin uskot.

Haluatko olla mukana tekemässä digitaalisia palveluita jotka paitsi kasvattavat asiakkaamme liiketoimintaa, myös vievät maailmaa parempaan suuntaan? Uskallatko ehdottaa asiakkaillemme rohkeasti ratkaisuja, jotka parantavat käyttäjien elämää?

Hyvätkin asiat pitää ensin myydä. Tämä on myyntirooli. Etsimme tiimiimme henkilöä joka paitsi jakaa arvomme, myös haastaa ja vie meitä eteenpäin organisaationa. Uskomme että parhaat tulokset syntyvät silloin, kun uskoo siihen mitä tekee.

Tärkein osa roolistasi on tuoda meille uusia innostavia projekteja. Sinusta tulee todennäköisesti tiimien suosikkihenkilö.

Olennaisena osana rooliin kuuluu myös verkostoituminen startupien ja pääomasijoittajien kanssa sijoitusyhtiömme Sangre+ventures kautta. Arvostamme jos sinulla on jo kokemusta startup-maailmasta.

Tarjoamme työtä mielenkiintoiselta toimialalta ja organisaatiosta, jossa sinulla on aina muiden Sangrelaisten tuki. Tiimimme koostuu suunnittelijoista, devaajista ja liiketoimintaosaajista. Viihtyisä toimistomme on Helsingin keskustassa. Silloin kun et ole asiakastapaamisissa tai tapahtumissa, voit tehdä töitä joustavasti toimistolla ja etänä.

Jos tämä kuulostaa sinulta, lähetä hakemus ja ansioluettelosi tai linkki Linkedin-profiiliisi osoitteeseen careers@sangre.fi. Kirjoita viestin otsikoksi New Business Officer. Lisätietoja roolista antaa Tiina Hong +358 45 357 0000 (arkisin 9-17 välillä).

Katso koko ilmoitus täältä:
https://www.sangre.fi/careers/new-business-officer

Blogistamme löydät työntekijöidemme kertomuksia siitä, minkälaista on työskentely Sangrella:
https://www.sangre.fi/blog

Linkki tekemäämme Hintalaskuriin:
https://hintalaskuri.sangre.fi/

Lisätietoa

Jätä kommentti