Martech-suunnittelija

Yritys
Mandatum Life
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Verkkopalveluiden konseptisuunnittelu, Verkkoviestintä
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
2.5.2021

Etsimme markkinointiteknologioista, analytiikasta ja niiden kehityksestä kiinnostunutta suunnittelijaa.

Sinun roolisi

Työskentelet verkkosivujen sisältöjen, kehityksen sekä verkkoanalytiikan parissa ja hyödynnät niitä liiketoiminnan tukena. Osallistut sivustokehitykseen yhdessä tiimin ja kumppanimme kanssa.

Onnistumisen edellytykset

Olet positiivinen, nopeasti uutta oppiva ja oma-aloitteinen työkaveri. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja halu saada aikaan mitattavia tuloksia.

Ymmärrät markkinointiteknologioiden (esim. web-analytiikkatyökalut, kuten Google Analytics tai Adobe Analytics ja julkaisujärjestelmät) perusvaatimukset ja sinulla on kokemusta niiden kanssa työskentelystä esimerkiksi toimivien laskeutumissivujen suunnittelussa, tuotannossa ja analysoinnissa. Pystyt tuottamaan itsenäisesti sivustolla tarvittavia sisältöjä.

Datan kanssa työskentely on sinulle tuttua, ja sinulla on jonkin verran kokemusta asiakasymmärryksestä ja sen hyödyntämisestä. Arvostamme kokemusta verkkokehitysprojekteissa toimimisesta sekä kumppanien kanssa työskentelystä.
Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja vähintään vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä kehityspäällikön, muun markkinointi- ja viestintätiimin sekä kumppanien kanssa.

Sinulle tarjoamme

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuonna 2020. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut sekä positiivinen, innostava ja ammattimainen työyhteisö. Työskentelet pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla. Tarjoamme joustavat mahdollisuudet etätyöskentelyyn ja tällä hetkellä työskentelemme kokonaan etänä.

Tehtävä on määräaikainen (12 kk), ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään sunnuntaina 2.5. Liitä hakemukseen CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Marketing Development Manager Mikko Heinonen puh. +358 504323560.

Lue lisää Mandatum Lifesta ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti