Markkinointisuunnittelija

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Taloturva

Paikkakunta: Helsinki, Tampere

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus

Viim. hakupäivä: 31.12.2022

Taloturva Group on omakotitalojen putkiremontteihin keskittynyt konserni, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Teemme remontit tinkimättömällä laadulla ja meillä on sen takia erittäin korkea asiakastyytyväisyys. Haluamme olla tunnettu alan auktoriteetti, jolta saa luotettavaa tietoa talon ylläpitoon liittyen helpossa ja ymmärrettävässä muodossa.

Työtehtävät
Työpäiväsi ovat erittäin monipuolisia, sillä vastaat yhtiön eri markkinointiin liittyvistä työtehtävistä. Et kuitenkaan ole haasteiden edessä yksin, vaan apunasi on Taloturvan markkinointi tiimi.

Sinulla voi olla jo näyttöä menestyksekkäästä työstä markkinoinnin parissa parin vuoden ajalta, mutta tämä ei ole vaatimus. Voit siis olla myös vastavalmistunut, mutta pystyt osoittamaan kykysi käytännön markkinointityössä. Koulutukseltasi voit olla kaikkea ammattikoulun suorittaneen ja tohtoriksi väitelleen väliltä, sillä meille osaaminen on tärkeintä.

Palkka 3700€/KK tai toive, myös etätyöskentely onnistuu!

Menestyt tehtävässä jos
-Sinulla on markkinointiin liittyvä koulutus tai osaaminen
-Tunnet digimarkkinoinnin kentän ja sen trendit
-Käytät sujuvasti Exceliä, mutta myös Photaria
-Sinulla on halu oppia jatkuvasti uutta
-Olet graafisesti luova

Näistä saat plussaaa
-Osaat käyttää eri markkinointiin liittyviä ohjelmistoja
-Hakukoneoptimointiin, hakaukonemarkkinointiin ja some-mainontaan liittyvä osaaminen
-WordPress-osaaminen ja kokemus nettisivujen suunnittelusta
-Web-analytiikka osaaminen


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun