Marketing Specialist, Demand Generation

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Messukeskus

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Web-ja data-analytiikka

Viim. hakupäivä: 27.11.2022

Haemme uutta digivahvistusta Suomen suurimpaan tapahtumataloon, Demand Generation Marketing Specialistin rooliin. Pääset suunnittelemaan huipputapahtumien markkinointia ja samalla vauhdittamaan Messukeskuksen kaupallista kasvua.

Demand Generation Marketing Specialistina työskentelet tärkeänä osana operatiivisia markkinointitiimejämme ja suunnittelet eri tapahtumiemme digitaalista markkinointia. Olet vahvasti mukana eri tapahtumien markkinoinnin suunnittelusta aina sisällöntuotannon operointiin, sekä tuloksien analysointiin. Ymmärryksesi digitaalisesta markkinoinnista ja työkaluista on välttämätön, kun operoit dataa perustuvia tuloksia ja kehitysideoita laajasti eri liiketoiminnoille, myyntiin ja markkinointiin. Pääset tiimiläisenä myös kehittämään ja vauhdittamaan messubrändiemme ja Messukeskuksen oman median kanavia ja markkinoinnin automaatiota.

Menestyäksesi tässä roolissa olet innostunut kokeilemaan uutta ja haluat pysyä digitaalisen markkinoinnin aallon harjalla. Olet energinen ja kehittämishaluinen tiimipelaaja ja sinulla on aitoa halua oppia uutta sekä uskallusta tuoda esiin ajatuksiasi. Olet tottunut käyttämään erilaisia digimarkkinoinnin työkaluja (esim. WordPress, HubSpot, Google Analytics), nautit datalähtöisestä työskentelystä ja ymmärrät teknologian tuomat mahdollisuudet digitaaliselle markkinoinnille. Dashboardit ja analysoinnit ovat sinulle tuttua ja hyödynnät dataa sujuvasti eri arjen tekemisessä.

Uskomme, että viihdyt meillä, jos olet ratkaisukykyinen, oppimishaluinen ja mukava kollega. Työ on ajoittain hektistä ja vaatii joustavuuden lisäksi kykyä käsitellä painetta. Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta digitaalisesta markkinoinnista, sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Työskentelemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Messukeskuksessa ja meillä on mahdollista tehdä myös osittain etätöitä.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun