Lead UX Designer

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Säästöpankki

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Käyttöliittymäsuunnittelu ja -testaus

Viim. hakupäivä: 18.2.2024 Haku on päättynyt

Tahdomme Säästöpankkiryhmään Lead UX Designerin vahvistamaan ja tukemaan kasvu- ja digistrategiamme toimeenpanoa.

Olemme kehittämässä uudenlaisia tapoja kohdata henkilö- ja yritysasiakkaitamme digitaalisesti ja vahvistamme kehittämistiimiämme kokeneella Lead UX Designerilla. Tehtäväsi on toimia yhteistyössä Säästöpankkikeskuksen liiketoiminnan ja IT-kehittäjien kanssa suunnittelemalla ja muotoilemalla Säästöpankin digitaalisia asiakaspolkuja. Säästöpankkiryhmässä asiakas on meillä keskiössä ja kehittämme jatkuvasti Suomen parasta Säästöpankkikokemusta.

Vastuullasi on varmistaa sujuvat asiointikokemukset sekä nykyisissä että uusissa digitaalisissa kanavissa. Lisäksi osaat suunnitella helppokäyttöisiä ja visuaalisesti houkuttelevia käyttöliittymiä, jotka ovat linjassa brändimme kanssa ja parantavat Säästöpankkikokemusta. Tässä tehtävässä olet avainroolissa kehittämässä design systemiämme sekä vaikuttamassa, miltä Säästöpankki näyttää digitaalisesti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa design-osaamista sekä ymmärrystä liiketoiminnan ja asiakkaiden tarpeista. Olet tuloksellinen tekijä, joka keskittyy olennaiseen ja saa ihmiset työskentelemään yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Sinulla on useamman vuoden kokemus digitaalisten asiakaspolkujen suunnittelusta. Visuaalinen suunnittelu on sinulle luontaista ja omaat kokemusta digitaalisten palvelujen UX-suunnittelusta. Hallitset digitaalisten palveluiden suunnittelun strategisesta kokonaiskuvasta yksityiskohtiin. Modernit projektimenetelmät ja suunnittelutyökalut ovat sinulle tuttuja (mm. Figma, Miro) sekä prototypointi on luonnollinen osa työtäsi. Olet ammattilainen, joka tekee suunnittelutyötä itsenäisesti ja kykenee myös ohjaamaan ulkoisia kumppaneita ja kollegoita.

Tulet tekemään tiivistä yhteistyötä sisäisten sidosryhmien kanssa, kuten tuoteomistajien, digikanavien kehittäjien, IT:n sekä markkinoinnin kanssa. Viet päämäärätietoisesti ja rohkeasti ideoitasi eteenpäin ja toimit suunnannäyttäjänä design-ajattelun jalkauttamiseksi organisaatiossa. Inspiroit ihmisiä ympärilläsi omaksumaan uudenlaisen, yhteneväisen tavan ajatella ja toimia. Henkilönä olet utelias, asiakaslähtöinen joukkuepelaaja ja haluat oppia uutta. Sinulla on vahvat viestintä-, vuorovaikutus- ja esiintymistaidot ja osaat tuottaa sisältöä sekä kommunikoida suomeksi ja englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan osana osaavaa ja innostunutta tiimiä. Säästöpankkikeskuksessa tuemme ammatillista kehittymistäsi, ja meillä on hyvät sekä monipuoliset mahdollisuudet urapolulla edistymiseen. Parasta meillä on kuitenkin osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta arvostava tapamme toimia sekä innostavat kollegat. Työsuhteen edut ovat erinomaiset ja hyvinvoinnistasi huolehditaan kattavasti, esimerkiksi työterveyshuollolla sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurieduilla. Työskentelyn sujuvuuden takaa modernit toimitilamme Helsingin Vallilassa, vaikkakin joustava hybridityö on meidän tapamme yhdistää etä- ja lähityö yksilöllisten tarpeiden ja työtehtävien mukaan.

Haluaisitko liittyä joukkoomme? Lähetä hakemuksesi viimeistään 18.2.2024, klo 23.59. Aloitamme hakemusten läpikäynnin ja haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja vakituisesta tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Merja Mäenpää numerosta 040 7725966 maanantaina 5.2.2024 klo 10-11 ja torstaina 8.2.2024 klo 9-10


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun