Konseptisuunnittelija

Yritys
Crasman
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut, Verkkoviestintä, Web-design
Viim. hakupvm

Crasman on suomalainen digimedian edelläkävijä, joka tekee Suomen näkyvimpiä ja käytetyimpiä verkkopalveluja. Nyt 16-vuotiaana jatkamme menestystarinaamme kasvamalla vahvasti.

Hoitaisitko hommat vieläkin paremmin kuin me olemme tähän mennessä tehneet? Hyvä. Tule meille töihin ja näytä kyntesi. Sovellut uudeksi Crasmaniksi, sillä olet hyvistä ratkaisuistasi ylpeä ja suhtaudut työhösi intohimoisesti.

Työnkuvaasi kuuluu projektiliiketoiminnan tuottamien verkkopalveluiden konseptointi ja käytettävyyssuunnittelu.

Vastaat Crasmanin tuottamien verkkopalveluiden konseptoinnista ja käytettävyyssuunnittelusta. Luot mukavakäyttöisiä verkkopalveluita asiakkaan liiketoimintastrategian lähtökohdista sekä etsit ratkaisuja ja kehität konsepteja, jotka edistävät asiakkaan liiketoimintaa. Dokumentoit suunnitellun palvelun toimintaperiaatteita muille suunnittelijoille ja toteutat prototyyppejä käytettävyystestausta varten. Koordinoit suunnittelutyön aikataulutusta yhdessä asiakkuuspäällikön kanssa ja raportoit työn etenemistä projektisi muille henkilöille.

Sijoitut Crasmanin Ideat ja Konseptit -tiimiin ja raportoit työstäsi suunnittelujohtajalle, joka on esimiehesi.

Sinulla on syvällinen tuntemus palveluiden konseptoinnista ja alan yleisistä suunnitteluprosesseista sekä pitkäaikainen kokemus verkkopalveluiden asiakaslähtöisestä suunnittelusta. Pystyt suunnittelemaan ja toteuttamaan kevyitä käyttäjä- ja käyttötutkimuksia sekä toteuttamaan palvelusta luonnoksia ja wireframe-prototyyppejä sunnittelutyökaluja käyttäen. Tunnet hyvin modernit web-teknologiat ja ymmärrät HTML:n, CSS:n ja JavaScriptin toimintaperiaatteet.

Sinulla on loppututkinto tai opintoja muotoiluun, palvelusuunnitteluun tai kognitiotieteisiin liittyen, sekä vähintään vuoden ammatillinen kokemus verkkopalveluiden konseptisuunnittelusta.

Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea. Luet ja kirjoitat sujuvasti sekä puhut välttävästi englantia.

Työsuhde on vakituinen, täysipäiväinen ja siitä maksetaan osaamiseesi ja kokemukseesi perustuva kilpailukykyinen, kiinteä kuukausipalkka. Peruspalkan lisäksi tarjoamme henkilöstöllemme suoritukseen sidotun tulospalkkion ja hyvät henkilöstöedut.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Henry Liukko-Sipi, puh. 044 5352121, henry@crasman.fi. Tee Suomen nopein työhaastattelu ja hae paikkaa osoitteessa http://www.crasman.fi/fi/rekrytesti/ tai jätä hakemus, CV ja palkkatoive osoitteeseen henry@crasman.fi.

Lisätietoa

Jätä kommentti