Kehityspäällikkö, asiakkuusdata ja web analytiikka

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Viestimedia

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Verkkoviestintä ja sisällöntuotanto, Web-ja data-analytiikka

Viim. hakupäivä: 9.11.2022

Viestimedian missio on Maaseutu, metsä, oma tupa ja lupa. Niihin liittyvä ansainta, kestävä kehitys ja elämäntapa ovat asioita, joista kerromme ja joita edistämme intohimoisesti.

Haluatko kokea ja edistää media-alan digitransformaatiota aitiopaikalla? Haemme nyt Tilausmyynti- ja asiakaskokemus -yksikköömme kehityspäällikköä, asiakkuusdata ja web analytiikka.

Tehtävässäsi vastaat asiakkuuksiin liittyvästä datan kehittämisestä sekä web analytiikan työkaluista ja niiden hyödyntämisessä digitaalisissa kanavissa. Etsit aktiivisesti mahdollisuuksia asiakaskokemuksen parantamiseksi ja liiketoiminnan kasvattamiseksi eri datalähteitä hyödyntäen. Olet analyyttinen ja tarkka, ja sydämesi sykkii kehittämiselle. Jos sinulta löytyy lisäksi näkemyksellisyyttä, itsenäistä ongelmanratkaisukykyä sekä aloitteellisuutta, voit hyvinkin olla etsimämme henkilö!

Olet avainhenkilö Viestimedian menestyksessä ja pääset itse vaikuttamaan oman vastuualueesi kokonaisuuteen. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa mm. eri toimitusten, myynnin, markkinoinnin sekä palvelukehittäjien kanssa.

Tehtäväkuvaasi kuuluu mm.

– Osallistuminen Viestimedian datastrategiatyöhön sekä asiakkuusdatan liittyvien tietojärjestelmien kehittämiseen
– Erilaisiin tietojärjestelmiin ja -lähteisiin kertyvän asiakkuusdatan käsittely ja analysointi
– Web-analytiikan työkalujen käyttö ja hyödyntäminen verkkopalveluiden sekä digitaalisen ostopolun kehittämisessä
– Analyysien ja kehitysehdotusten tuottaminen liiketoiminnan tarpeisiin sekä päätöksenteon tueksi
– Datan visualisointi


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun