Junior WordPress-kehittäjä

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Karhu Helsinki

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end

Viim. hakupäivä: 3.6.2022

Innostutko edistyksellisten digipalveluiden rakentamisesta mielenkiintoisille yrityksille Fiskarsista Pauligiin ja Sellosta Oopperaan? Ovatko erityisesti WordPress-taidot hyppysissäsi? Tule mukaan Karhulle noin 15 web-kehittäjän ja yli 20 muun asiantuntijan mukavaan joukkoon!

Me Karhulla uskomme helppokäyttöisiin digitaalisiin palveluihin. Niillä luomme kasvua asiakkaillemme ja koko Suomelle. Teemme halutuimpia digitaalisia palveluita ja onnellisia ihmisiä. Meillä päivät eivät toista itseään ja panostamme henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Tuemme kaikkien kehittymistä sekä sisäisin että ulkoisin lisäkoulutuksin ja varaamme sille myös aikaa. Projektien kautta pääset työskentelemään useiden eri asiakkaiden kanssa sekä käyttämään taitojasi laajasti ja oppimaan uutta.

Teemme töitä kehitystiimeissä, joissa kehittäjät työskentelevät tiiviisti yhdessä projektipäälliköiden kanssa. Tiimityöskentelemisen taito onkin meillä tärkeä, sillä oman tiimin lisäksi pääset projektien parissa tekemään yhteistyötä halutessasi myös esimerkiksi hakukoneoptimointi- ja saavutettavuusasiantuntijoiden kanssa. Emme lähetä sinua yksinäisenä konsulttina asiakkaalle, vaan työt tehdään yhdessä oman tiimin kanssa toimistoltamme tai etänä.

Kehittäjämme kommentoivat:

– ”Huolenpito-tiimimme on huippu juttu, koska he vastaavat mm. asiakkaiden puheluihin, jotta me voimme keskittyä ydintekemiseen.”
– ”Meillä voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon on asiakkaiden kanssa tekemisissä.”
– ”Projekteissa työskenteleminen pitää työn monipuolisena ja vaihtelevana.”
– ”Meillä kunnioitetaan toisia ja meillä jokainen voi olla oma itsensä.”
– ”Meillä työskenteleminen on joustavaa ja voit helposti yhdistää työn ja vapaa-ajan sekä perhe-elämän.”
– ”Meillä on mukava ilmapiiri ja työkaverit.”

Haluamme tarjota työntekijöillemme joustavan työpaikan ja positiivisen sekä avoimen työyhteisön – sen mahdollistamme kaikki yhdessä. Meillä työt tehdään työaikana, josta normaalioloissa 80 % voit tehdä etänä – muuten töitä ei viedä kotiin. Uskomme, että yhteisöllisyydessä on voimaa, siksi kannustamme kohtaamaan työkavereita välillä ihan kasvotusten. Ihmistemme hyvinvoinnin on osaltaan myös varmistamassa tavallista kattavampi työterveyshuolto, joka sisältää mm. vuosittaiset hammastarkastukset. Virkistäytymistä tuemme sekä henkilökohtaisella että tiimien yhteisellä budjetilla ja vauhdikkaampikin vapaa-aika on vakuutettu tapaturmien varalta. Juuri remontoitu ja monenlaiseen työskentelyyn suunniteltu toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä Bulevardilla.

Mitä on luvassa?

Oletamme, että verkkosivustojen toteuttaminen on sinulle jonkin verran tuttua, joten osaat HTML:ää ja CSS:ää melko hyvin ja olet jo päässyt tutustumaan myös JavaScriptiin ja PHP:hen. Kokemuksesi on voinut karttua esimerkiksi harrastuksen kautta. Tutkinnoilla tai todistuksilla ei ole väliä, sillä etsimme ensisijaisesti kiinnostusta WordPressiä sekä web-kehittämistä kohtaan. Meillä pääset kehittymään yhdessä ammattilaisten kanssa. Työskentelemme eniten näiden teknologioiden parissa: WordPress, Drupal, MariaDB, moderni HTML, CSS/SCSS, JavaScript, React, Git ja Docker.

Arkesi koostuu web-kehityksestä yhdessä projektitiimin kanssa. Saman projektin parissa työskentelee tyypillisesti 1-3 kehittäjää, projektipäällikkö ja esim. SEO- tai saavutettavuusasiantuntija. Projektimme ovat yhdessä asiakkaidemme kanssa harkiten määriteltyjä ja saman sivuston parissa työskentelet yleensä useamman kuukauden. AD:mme ovat web-suunnittelun ammattilaisia ja leiskoihin käyttämämme työkalu on Adobe XD. Versionhallintaan käytämme Gitiä ja paikalliset kehitysympäristöt rullailevat Docker-konteissa.

Tavoitteemme on, että opit kanssamme rakentamaan upeita digitaalisia palveluita, jotka inspiroivat niin käyttäjiä kuin asiakkaitamme. Odotamme, että seuraat alan kehitystä aktiivisesti, mutta et ole koko ajan hyppäämässä uusimman ja kiiltävimmän tekniikan hypejunaan. Toivomme, että työskentelet omatoimisesti, mutta pyydät matalalla kynnyksellä apua tiimikavereiltasi. Osaamisesi karttuessa toivomme, että toimit tehokkaasti myös osana tiimiä. Toivomme, että olet tuomassa esille uusia ideoita ja kuuntelet herkällä korvalla muidenkin näkemyksiä. Kaiken tämän tueksi meillä on kattava perehdytysohjelma, jossa keskitymme mentorointiin.

Mitä odotamme sinulta…

…6 kuukauden kuluttua
– Olet saanut kattavan perehdytyksen siitä, miten rakentaa laadukkaita ja helppokäyttöisiä WordPress-sivustoja ja osaat tehdä WordPress-kehitystä järkevällä tavalla
– Olet rakentanut 1-2 ensimmäistä verkkosivustoa tai -palvelua osana tiimiämme ja kokeneen asiantuntijan tuella
– Olet tehnyt kehitystoimenpiteitä kolmeen aiemmin rakennettuun palveluun
– Olet voittanut vähintään yhden kierroksen Heckmeck-pelissä toimiston peli-illassa

…12 kuukauden kuluttua
– Olet rakentanut 4-7 verkkosivustoa tai -palvelua osana tiimiämme
– Osallistut aktiivisesti rakentamiesi palveluiden jatkokehittämiseen
– Olet osallistunut kaikkien karhujen yhteiseen kesäpäivään

Kuukausipalkkasi työsuhteen alussa on 2800 € – 3300 € osaamistasostasi riippuen.

Näin haet:

Hakemuksessasi meitä kiinnostavat erityisesti aikaisemmat kokemuksesi kehittäjänä sekä sinä ihmisenä. Kerro rohkeasti kokemuksestasi ja avaa syitä, miksi haluat Karhulle töihin. Meille olennaisinta ei ole pitkä kirjelmä – jos meille herää kysyttävää, olemme kyllä yhteydessä sinuun. Liitäthän mukaan linkin versionhallintaan (esim. GitHub), jos olet julkaissut sellaisessa koodia.

Jätä hakemuksesi sivujemme kautta viimeistään 3.6.2022 CV:n ja palkkatoiveen kera. Halutessasi voit hakea meille myös videolla (liitä linkki hakutekstiin) tai tekstiviestillä (katso yhteystiedot alta).

Jäitkö miettimään? Lisätietoja saat kehittäjien esihenkilöltä Camilla Kuntsilta (camilla.kuntsi@karhuhelsinki.fi – 040 536 2705).

Aloitamme haastattelut heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Hakuajan päätyttyä olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin ja valinnan pyrimme tekemään 23.6.2022 mennessä.

Tervetuloa mukaan!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun