Junior WordPress-kehittäjä

Yritys
Karhu Helsinki
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
2 000–3 000 € / kk
Viim. hakupvm
7.11.2021

Innostutko edistyksellisten digipalveluiden rakentamisesta mielenkiintoisille yrityksille Fiskarsista Pauligiin ja Sellosta Oopperaan? Ovatko erityisesti WordPress-taidot hyppysissäsi? Tule mukaan Karhulle vajaan 20 web-kehittäjän ja 20 muun asiantuntijan mukavaan joukkoon!

Kehittäjämme kommentoivat:
– ”Huolenpito-tiimimme on huippu juttu, koska he vastaavat mm. asiakkaiden puheluihin, jotta me voimme keskittyä ydintekemiseen.”
– ”Meillä voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon on asiakkaiden kanssa tekemisissä.”
– ”Projekteissa työskenteleminen pitää työn monipuolisena ja vaihtelevana.”
– ”Meillä kunnioitetaan toisia ja meillä jokainen voi olla oma itsensä.”
– ”Meillä työskenteleminen on joustavaa ja voit helposti yhdistää työn ja vapaa-ajan sekä perhe-elämän.”
– ”Meillä on mukava ilmapiiri ja työkaverit.”

Haluamme tarjota työntekijöillemme joustavan työpaikan ja positiivisen sekä avoimen työyhteisön – sen mahdollistamme kaikki yhdessä. Meillä työt tehdään työaikana, josta normaalioloissa 80 % voit tehdä etänä – muuten töitä ei viedä kotiin. Uskomme, että yhteisöllisyydessä on voimaa, siksi kannustamme kohtaamaan työkavereita välillä ihan kasvotusten. Ihmistemme hyvinvoinnin on osaltaan myös varmistamassa tavallista kattavampi työterveyshuolto, joka sisältää mm. vuosittaiset hammastarkastukset. Virkistäytymistä tuemme sekä henkilökohtaisella että tiimien yhteisellä budjetilla ja vauhdikkaampikin vapaa-aika on vakuutettu tapaturmien varalta. Juuri remontoitu ja monenlaiseen työskentelyyn suunniteltu toimistomme sijaitsee Helsingin ytimessä Bulevardilla.

Mitä on luvassa?

Oletamme, että verkkosivustojen toteuttaminen on sinulle jonkin verran tuttua, joten olet jo tutustunut HTML:ään ja CSS:ään. Kokemuksesi on voinut karttua esimerkiksi harrastuksen kautta. Tutkinnoilla tai todistuksilla ei ole väliä, sillä etsimme ensisijaisesti kiinnostusta WordPressiä sekä web-kehittämistä kohtaan. Meillä pääset kehittymään yhdessä ammattilaisten kanssa. Työskentelemme eniten näiden teknologioiden parissa: WordPress, Drupal, MariaDB, moderni HTML, CSS/SCSS, JavaScript, React, Git ja Docker.

Arkesi koostuu web-kehityksestä yhdessä projektitiimin kanssa. Saman projektin parissa työskentelee tyypillisesti 1-3 kehittäjää, projektipäällikkö ja esim. SEO- tai saavutettavuusasiantuntija. Projektimme ovat yhdessä asiakkaidemme kanssa harkiten määriteltyjä ja saman sivuston parissa työskentelet yleensä useamman kuukauden. AD:mme ovat web-suunnittelun ammattilaisia ja leiskoihin käyttämämme työkalu on Adobe XD. Versionhallintaan käytämme Gitiä ja paikalliset kehitysympäristöt rullailevat Docker-konteissa.

Tavoitteemme on, että opit kanssamme rakentamaan upeita digitaalisia palveluita, jotka inspiroivat niin käyttäjiä kuin asiakkaitamme. Odotamme, että seuraat alan kehitystä aktiivisesti, mutta et ole koko ajan hyppäämässä uusimman ja kiiltävimmän tekniikan hypejunaan. Toivomme, että työskentelet omatoimisesti, mutta pyydät matalalla kynnyksellä apua tiimikavereiltasi. Osaamisesi karttuessa toivomme, että toimit tehokkaasti myös osana tiimiä. Toivomme, että olet tuomassa esille uusia ideoita ja kuuntelet herkällä korvalla muidenkin näkemyksiä. Kaiken tämän tueksi meillä on kattava perehdytysohjelma, jossa keskitymme mentorointiin.

Kuukausipalkkasi työsuhteen alussa on 2800 € – 3300 € osaamistasostasi riippuen.

Näin haet:

Hakemuksessasi meitä kiinnostavat erityisesti aikaisemmat kokemuksesi kehittäjänä sekä sinä ihmisenä. Kerro rohkeasti kokemuksestasi ja avaa syitä, miksi haluat Karhulle töihin. Meille olennaisinta ei ole pitkä kirjelmä – jos meille herää kysyttävää, olemme kyllä yhteydessä sinuun. Liitäthän mukaan linkin versionhallintaan (esim. GitHub), jos olet julkaissut sellaisessa koodia.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 7.11.2021 CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteessa https://www.karhuhelsinki.fi/blogi/haemme-joukkoomme-junior-wordpress-kehittaja.
Halutessasi voit hakea meille myös videolla (liitä linkki hakutekstiin) tai tekstiviestillä (katso yhteystiedot alta).

Jäitkö miettimään? Lisätietoja saat kehittäjien esihenkilöltä Camilla Kuntsilta (camilla.kuntsi@karhuhelsinki.fi – 040 536 2705). Aloitamme haastattelut heti sopivan kandidaatin löydyttyä. Hakuajan päätyttyä olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin ja valinnat pyrimme tekemään 30.11.2021 mennessä.

Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Karhu Helsinki Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti