Jira- ja Confluence-ohjelmoija

Yritys
Ambientia
Paikkakunta
Hämeenlinna
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
20.3.2012

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme Jira- ja Confluence-ohjelmoijaa kehittämään asiakkaillemme konsernitason ratkaisuja. Ambientialla pääset liittymään avoimen kulttuurin organisaatioon, joka toivoo sinulta haastamista ja perusteltuja mielipiteitä – yrityksemme etua tietenkään unohtamatta.

Tehtävä sisältää Java EE -pohjaisten Atlassian Confluence- ja Jira -verkkosovellusten määrittelyä, laajentamista, räätälöintiä, lisäosien määrittelyä, toteuttamista ja testaamista yhdessä projektiryhmän kanssa.

Ambientian ammattilaiset työskentelevät vaihtelevissa projekteissa, joita teemme useille eri toimialoille. Referenssilistamme onkin kattava ja keskimääräinen projektikestomme noin puoli vuotta. Työmme on usein haastavaa ja kinkkistä, mutta samalla taatusti ammattitaitoa kehittävää. Kaikki Java-kehittäjämme ovat sertifioituja osaajia. Sinulle taas on jo kertynyt kokemusta ohjelmistotuotannosta ja hallitset Java-ohjelmoinnin ja relaatiotietokannat. Olet koulutukseltasi DI/FM/Ins. tai sinulla on muuta vahvaa näyttöä osaamisestasi ohjelmistokehityksessä.

Olet innovatiivinen ja ratkaiset nopeasti ryhmälle kuuluvat tehtävät. Viihdyt hyvin kiinteässä yhteistyössä tärkeimpien asiakkaidemme kanssa ja ymmärrät tulosten saavuttamisen merkityksen. Tiedostat teknisen kehityksen aiheuttamat vaatimukset työllesi. Oleellisia asioita työssäsi ovat Jira- ja Confluence-pluginit, integraatiot, käyttäjähakemistot (AD, LDAP) sekä suomen ja englannin kieli.

Tarjoamme työpaikaksesi koko ajan kehittyvän yrityksen ja inhimillisen mittaisia työviikkoja. Projektimme ovat suomalaisittain merkittäviä ja teknisesti haastavia. Niissä pääset mukaan ketterässä hengessä toimivaan ryhmään, jossa jokaiseen työntekijään luotetaan ja hänen ammattitaitoaan arvostetaan.

Tehtävässä sijoitut Hämeenlinnan toimipisteeseemme. Työn luonteesta johtuen osittainen etätyö on neuvoteltavissa.

Viimeinen hakupäivä tehtävään on 20.3., mutta kun lähetät hakemuksesi heti, niin voit vielä ehtiä mukaan Atlassian European Developer Campiin 22.-23.3.! Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jobs@ambientia.fi. Liitä hakemukseesi palkkatoiveesi ja mahdolliset referenssit sekä ennen kaikkea selkeä näyttö siitä, miksi juuri sinut tulee valita. Merkitse hakemukseesi selkeästi, mitä paikkaa haet.

Lisätietoja tehtävästä antaa portaalit- ja integraatiot -liiketoiminnan johtaja Tero Tielinen numerossa 0290 010 533.

Lisätietoa

Jätä kommentti