IT-palvelupäällikkö digitoimistoon

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Tammi Digital Oy

Paikkakunta: Lahti

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Konseptisuunnittelu ja palvelumuotoilu, Web-projektien johtaminen

Viim. hakupäivä: 28.2.2023

Etsimme palveluhenkistä IT-alan kokenutta osaajaa vastaamaan Tammi Digitalin palveluliiketoiminnasta ja sen kehittämisestä. Uudessa roolissa huolehdit palvelukokonaisuutemme saumattomasta toimivuudesta, laadusta, turvallisuudesta ja kilpailukyvystä.

Asiantuntijaroolissasi
– toimit tiiminjohtajana ja vastaat palvelutuotannosta
– pidät yhteyttä asiakkaisiin ja kehität asiakastyytyväisyyttä
– toimit teknisenä asiantuntijana myynnin tukena ja asiakasprojektiemme määrittelyvaiheessa
– vastaat käyttöönotto- ja ylläpitovaiheiden onnistuneesta läpiviennistä
– osallistut aktiivisesti Tammen sisäiseen menetelmäkehitykseen ja käyttämiemme vakioratkaisujen määrittelyyn
– tuot asiantuntevan näkemyksesi verkkopalveluiden teknologiavalintoihin, toteutusarkkitehtuurin, tietoturvaan ja integraatioiden suunnitteluun

Tehtäväsi jakautuu kolmeen osa-alueeseen: Tammi Ylläpito- ja Tammi Hosting -palveluiden pyörittäminen, palveluiden toiminnan jatkuva kehittäminen sekä Tammen DevOps-käytänteiden kehittäminen.

WP, DevOps, ITIL, SLA-seuranta, eskalaatiosuunnittelu ja tietoturva-auditointi. Jos nämä alan termit ja lyhenteet kuulostavat tutuilta ja ovat arkipäivää, uskomme sinun olevan etsimämme asiantuntija.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun