Fullstack Developer, web-sovellukset

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: POP Pankki

Paikkakunta: Espoo, etätyö mahdollinen

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end, Ohjelmistokehitys - front end

Viim. hakupäivä: 7.4.2024 Haku on päättynyt

POP Pankkiryhmä on vahvasti mukana pankkialan digitalisoitumisessa ja tarjoamme asiakkaillemme moderneja, asiointia helpottavia digitaalisia palveluita. Nyt etsimme pankkipalveluiden kehitystiimiimme sovelluskehittäjää vahvistamaan kykyämme tuottaa ensiluokkaisia palveluita nykyisille ja tuleville asiakkaillemme.

Tiiviissä ja dynaamisessa tiimissä saat paljon vastuuta oman alueesi tekemisistä, mutta tarjolla on tukea ja sparrausapua vaikeiden asioiden edessä. Suurin osa työajasta kuluu kehityksen parissa, sillä palaverien määrä ja turha byrokratia on pudotettu minimiin. Automatisaatioon ja yhteisiin komponentteihin vahvasti tukeutuvan työskentelymallin avulla ylläpidon ja toisteisen työn määrä on vähäinen. POP:n oman design systemin ja siihen pohjaavan React-komponenttikirjasto Populouksen avulla tuotamme näyttäviä ja saavutettavia käyttöliittymiä nopeasti.

Työskentelemme hybridimallilla, kaksi päivää viikossa toimistolla ja muulloin valinnaisesti toimistolla tai etänä. Liukuva työaika sujuvoittaa arkea. Toimistomme sijaitsee Espoon Leppävaarassa aivan kauppakeskus Sellon kupeessa, hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Työssä POP Pankkikeskuksella olet mukana kehittämässä aivan uusia pankkipalveluita, sekä miettimässä uusia ratkaisuja jatkuvasti laajenevaan palveluportfolioon. Kehitystiimin tuottamat palvelut ovat uusia, pääosin web-pohjaisia sovelluksia POP Pankin asiakkaille ja pankkitoimihenkilöille. Nykyisiä tuotannossa olevia palveluita ovat mm. videoneuvottelu, POP Verkkohetki sekä automatisoitu asuntolainanhaku, POP Lainalupaus. Varsinaiset peruspankkijärjestelmät tuotetaan toisen kehitystiimin toimesta.

Työssäsi toimit vahvuuksiesi mukaisesti osana tiimiä ohjelmistokehitysprojekteissa. Osallistut aktiivisesti toimintatapojen kehitykseen, arkkitehtuurikeskusteluihin ja suunniteluun. Oman osaamisen kehittäminen talon sisäisessä tiimissä on helppo sovittaa muun kehitystyön yhteyteen.

Toivomme, että sinulla on

– soveltuva tutkinto (AMK/Yliopisto) tai työhön valmistava koulutus.
– vahva suomen ja hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Olet jo asiantuntija useammassa seuraavista:

– React
– Node.js
– Typescript
– SQL
– GCP/AWS/Azure

Arvostamme osaamistasi

– muista ohjelmistokehityskielistä, erityisesti Javasta
– tunnistamisen ja pääsynhallinnan ratkaisuista (OIDC/OAUTH2)
– AI-työkaluista
– serverless/PaaS -palveluista
– ketterästä kehityksestä (Scrum/Kanban)
– DevOps-menetelmistä

Tarjoamme sinulle

– monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä.
– dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat.
– viihtyisät toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut
– tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

Mikäli yllä oleva osui, tervetuloa poppilaiseksi!

Lähetä hakemuksesi pian –täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätiedot: IT Kehityspäällikkö Samuli Parkkinen (samuli.parkkinen@poppankki.fi, 050 440 9794).


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun