Full stack Node.js -kehittäjä

Yritys
PHZ.fi
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
10.6.2018

Liity koodin valoisalle puolelle!

PHZ.fi Full Stack on ketterä, suomalainen, kokeneiden koodarien perustama ohjelmistoyritys, joka myy Java- ja Web-ohjelmistokehityskonsultointia asiakasprojekteille, toteuttaa asiakkaille IT-projektien kokonaistoimituksia sekä kehittää omia tuotteita. Toimialoina vahvimmat ovat tällä hetkellä media-ala sekä julkinen sektori. Nyt meitä on noin 70 henkeä ja aiomme kasvaa yhä merkittävämmäksi tekijäksi.

Mikä meidät erottaa muista?

1) Jatkuva kehittyminen ja tekemisen hauskuus – ja meidän tapauksessa tällä sanahelinällä on vinha perä! Toimimme työpareina ja extreme programming on meidän juttu. Emme tee purkkavirityksiä vaan koodia, josta voimme aidosti olla ylpeitä. Ja jonka teemme vireänä työaikana, emme iltamyöhään.

2) Konsultoinnin lisäksi meillä on myös omia tuotteita: https://phz.fi/products/

3) Ja kyllä! Rakastamme e-sportsia. Meillä on jopa oma joukkue, Havu PHZ. https://havu.phz.fi/

4) Keskimääräistä korkeampi palkkataso ja henkilöstöedut tulevat sitten mukavana lisänä kaiken em. päälle. Tässä videossa lisää meistä: https://www.youtube.com/watch?v=oUnihGFSQxU#action=share

Etsimme nyt yhtä tai useampaa kokenutta Full Stack Node.js -kehittäjää asiakasprojekteihimme. Olet hakemamme, mikäli suurin osa seuraavista sanoista sytyttävät lampun pääsi päällä:

Tarvittava osaaminen:
-Node.js

Muut taidot, joista on lisähyötyä:
-React

-AngularJS

-Yksikkötestaus

-Jasmine

-Mocha

-Chai

Huomioithan, että meillä on jatkuvasti uusia mielenkiintoisia projekteja avautumassa. Siksi sinun kannattaa kertoa itsestäsi, vaikka juuri tämä positio ei tuntuisi täysin osuvan.

Hakeminen on suoraviivaista. Lähetä meille cv:si (tai linkki LinkedIn-profiiliisi) joko emailitse rekrytointi@phz.fi tai Rekrytointitallin järjestelmien kautta 10.6.2018 mennessä. Lisätietoja Lisätietoja antaa tuleva pomosi tj. Antti Hätinen (https://www.linkedin.com/in/pharazon/) 0505688732 tai rekrytointikonsultti Mikko Kaikkonen Rekrytointitallista: 0405773768 tai mikko.kaikkonen@rekrytointitalli.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti