Full-stack kehittäjiä Keskon digipalveluihin

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Kesko

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - back end, Ohjelmistokehitys - front end

Viim. hakupäivä: 21.4.2024 Haku on päättynyt

Vahvistamme K-ryhmän digitaalisia kyvykkyyksiä palkkaamalla ohjelmistokehittäjiä Keskon ketteriin softakehitystiimeihin. Lue lisää meistä: Digitaalinen kehitys ja IT (kesko.fi).

Sinunko koodauksen tulokset näkyvät lempiravintolassasi? Tule kehittämään kansamme digitaalisia palveluita Suomen ravintoloille, hotelleille ja catering yrityksille. Rakennamme foodservice markkinoille palvelevinta ja sisältörikkainta digitaalista palvelualustaa, josta löytyy esimerkiksi yksi Suomen suurimmista verkkokaupoista sekä työkaluja asiakkaittemme arjen pyörittämiseen ja liiketoimintansa kehittämiseen.

Etsimme kokeneita Full-stack kehittäjiä kehitystiimiimme. Full-stack kehittäjänä luot uusia liiketoimintakyvykkyyksiä yhdessä tiimimme kanssa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Ratkomme loppukäyttäjien haasteita yhdistämällä designia, modernia teknologiaa ja ketteriä menetelmiä. Tunnet ylpeyttä ohjelmiston korkeasta laadusta, joten ylläpidät kattavaa testiautomaatiota ja riittävää dokumentointia sekä päivität tarvittaessa infraa.

Odotamme lisäksi, että sisäisenä kehittäjänä olet kiinnostunut parantamaan kehittäjäkokemustamme ja tuot keskusteluun omat ajatuksesi palvelujemme roadmapista tulevaisuudessa. Pääset siis kehittämään sekä käytäntöjämme että palveluitamme.

Pääasialliset teknologiamme ovat: React, NodeJS, Typescript, Azure, GraphQL, PostgreSQL, Azure Databricks, Snowflake, HCL eCommerce ja PowerBI.

K-ryhmään kuuluva ravintolatukku Kespro on Suomen johtava foodservice-toimialan tukkukauppa. Kespro tarjoaa asiakkailleen räätälöidyt ja monipuoliset hankintaratkaisut sekä toimitus- ja noutopalvelut. Kaikki toiminta perustuu tinkimättömään laatuun ja aitoon asiakasymmärrykseen. Kespro haluaa tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja suositumpaa.

Miksi meille?

Tule tekemään työtä, jossa voit vaikuttaa suomalaisten arkeen palveluita kehittämällä. Tarjoamme hienon tilaisuuden luoda ja ottaa omistajuutta teknisestä visiosta ja pääset olemaan mukana vauhdikkaasti liikkuvan liiketoiminta-alueen kehityksessä. Kokenut, hyvin kommunikoiva tiimi ja monikerroksinen tekninen ratkaisu tarjoavat oppimis- ja vuorovaikutusmahdollisuuksia kokeneillekin kehittäjille. K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa ja autokaupassa.

Mitä etuja tarjoamme

– Toimistopäiväsi pääset viettämään modernilla K-Kampuksellamme hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalastamassa. Kampukselta löytyy mm. viihtyisät yhteistyö- ja taukotilat, oma kuntosali ja työterveyspalvelut, kahvila ja henkilöstöravintola.

– Nykyaikaiset työkalut ja lukuisia mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen sekä verkostoitumismahdollisuuksia alan ammattilaisten kanssa.

– Muut K-ryhmän tarjoamat työntekijäedut: matkapuhelinetu, kulttuuri- ja liikuntaetu (EPassi), henkilökunta-alennukset K-ryhmän kaupoissa (Citymarket, K Supermarket & K Market, K-Rauta, Intersport, Budgetsport), omat työterveydenhuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus. Sinulla on myös mahdollisuus (käyttö)autoetuun yrityksen autopolitiikan mukaisesti.

– Tehtävässä on myös mahdollisuus työsuhdeautoon yrityksen autopolitiikan mukaisesti.

Full Stack devaajan roolissa pääset loistamaan parhaiten, mikäli

– Sinulla on käytännön kokemusta dataprosessien kehittämisestä Azure ympäristössä tai verkkokaupan prosesseista tai B2B liiketoiminta prosesseista.

– Olet kehittänyt monenlaisia webbipalveluita ja digitaalisia sovelluksia.

– Omaat soveltuvan koulutuksen – esim. korkeakoulututkinnon, jonka pääaineena on informaatioteknologia, ohjelmistokehitys tai web ohjelmointi.

– Olet tottunut kommunikoimaan eri rooleissa toimivien henkilöiden kanssa.

– Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Me K:ssa uskomme monimuotoisten ja motivoituneiden tiimien voimaan, joiden avulla tavoitteet saavutetaan. Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan työntekijöillemme kannustavan ja osallistavan työympäristön. Työskentelemme hybridimallissa ja pidämme myös tiimiaikaa toimistolla tärkeänä osana tiimityötä. K-ryhmässä meillä on aktiivinen työyhteisö, joka keskittyy hyvinvointiin työssä. Tarjoamme esimerkiksi useita itsensä kehittämismahdollisuuksia, kuten sisäisiä koulutuksia, verkko-oppimiskursseja ja muita mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen ja uralla kasvuun. Tuemme työ- ja perhe-elämän tasapainoa ja rohkaisemme positiivista työkulttuuria, joka edistää avointa viestintää, tiimityötä ja yhteistyötä.

Jos sinulta löytyy intohimoa jatkuvaan oppimiseen, haluat pysyä teknologisen kehityksen etulinjassa ja sinulla on erinomaiset tiimityötaidot, viihdyt varmasti Full-Stack kehittäjänä tiimissämme!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tiimissä työskentelystä antaa Head of GT IT B2B Digital Services Marita Kinnunen, puh. +358 50 5685101 ma 8.4 klo 12-13, pe 12.4 klo 12-13 ja pe 19.4 klo 10-11 tai voit laittaa viestiä.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.4.2024 mennessä oheisen linkin kautta.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun