Full stack -kehittäjä (mm. Javascript)

Yritys
Bitwise Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
24.10.2021

Me olemme Bitwise

Bitwise Oy on energinen ja ennakkoluuloton ohjelmistotalo, jossa työskentelee noin 120 ohjelmistoalan huippuosaajaa. Asiakkaillemme räätälöidyt ohjelmistoprojektit liittyvät sulautetuista järjestelmistä web- ja mobiiliteknologioihin, data-analytiikkaan ja pilviosaamiseen saakka. Meihin luottavat Sandvik, Agco, Fintraffic, eGate ja monet muut alansa edelläkävijät. Panostamme täydellä sydämellä työyhteisömme hyvinvointiin.

Pyyhi työpöytä puhtaaksi ja aloita jotain uutta – Tule Bitwiselle full stack -kehittäjäksi!

Full stack –kehittäjänä pääset toteuttamaan laajaa kirjoa asiakkaille räätälöityjä sovellusalueita. Olemme toteuttaneet mm. kustomoituja verkkomyyntiratkaisuja, toiminnanohjausjärjestelmiä, karttapohjaisia portaaleja, mittausdataa visualisoivia sovelluksia, reaaliaikaisia kalustonhallintajärjestelmiä ja tähän päälle vielä kaikki se, mistä emme voi julkisesti kertoa.

Toivoisimme, että sinulla on kokemusta moderneista JavaScript-sovelluskehyksistä, kuten Angularista tai Reactista. Emme halua listata liikaa vaatimuksia, sillä kaikkea tarpeellista pystyy opettelemaan. Jos et vielä hallitse, niin ainakin sinulla on kiinnostusta opetella AWS-perusteet sekä halu työskennellä myös käyttöliittymän parissa.

Näin ensi alkuun meidän Mikko tarvitsisi projektiin lisäkäsiä. Mikko on viihtynyt Bitwisella useamman vuoden ja ehtinyt käärimään hihansa monessa eri projektissa. Vuosien varrella hän on tallentunut filmille useasti talon eri aktiviteeteissa.

Tutustu Mikkoon sivuillamme osoitteessa: https://bitwise.fi/meille-toihin/full-stack-kehittaja/

Hae meille

Ole utelias ja kysy lisää työtehtävästä projektipäälliköltämme Jarilta jari(at)bitwise.fi tai voit myös laittaa viestiä Mikolle mikko(at)bitwise.fi.

CV:n pyydämme lähettämään osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi su 24.10.2021 mennessä viitteellä: Full Stack, niin HR-henkilömmekin voivat tutustua sinuun.

Toimistomme sijaitsee Tampereella.

Lisätietoa

Jätä kommentti