Full-stack developer, K-Ruoka.fi

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Kesko

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Ohjelmistokehitys - front end, Ohjelmistokehitys - back end

Viim. hakupäivä: 1.3.2024 3 päivää jäljellä

K-Ruoka.fi kehitystiimi kehittää etulinjassa suomalaista ruoan verkkokauppaa asiakaskokemus edellä, asiakastarpeisiin perustuen. K-Ruoka.fi ekosysteemi-tiimi on tiimien tiimi, joka koostuu laaja-alaisista ja kokeneista ohjelmistokehityksen ammattilaisista. Tämä DEVOPS tiimi vastaa kokonaisuuden laadusta, sekä kehittää ja ylläpitää palveluitaan pilviympäristöissä.

Full-stack kehittäjänä luot uusia liiketoimintakyvykkyyksiä yhdessä liiketoiminnan ja designerien kanssa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen luomiseksi. Ratkot liiketoimintalogiikkaan, datavirtoihin ja tekniseen ratkaisuun liittyviä haasteita kehittämällä palvelun API rajapintoja ja taustapalveluita. Tunnet ylpeyttä ohjelmiston korkeasta laadusta, joten ylläpidät kattavaa testiautomaatiota sekä setuppaat tarvittaessa infraa.

Odotamme lisäksi, että sisäisenä kehittäjänä olet kiinnostunut luomaan Keskon kehittäjäkokemusta ja tuomaan keskusteluun omat ajatuksesi palvelun teknisestä roadmapista tulevaisuudessa.

Pääasialliset teknologiamme ovat: React, NodeJS, Typescript, AWS

Miksi meille?

Tule tekemään työtä, jossa voit vaikuttaa suomalaisten arkeen palveluita kehittämällä. Tarjoamme hienon tilaisuuden luoda ja ottaa omistajuutta teknisestä visiosta ja pääset olemaan mukana vauhdikkaasti liikkuvan liiketoiminta-alueen kehityksessä.

Lisäksi:

– Pääset työskentelemään liiketoimintakriittisen ratkaisun parissa, jossa työsi vaikuttaa suoraan asiakkaidemme päivittäiseen ostokokemukseen ja K-Ruoka.fi:n menestykseen.
– Mielenkiintoinen nopeasti kehittyvä liiketoiminta-alue ruoan verkkokaupan parissa.
– Kokenut, hyvin kommunikoiva tiimi ja monikerroksinen tekninen ratkaisu tarjoavat oppimis- ja vuorovaikutusmahdollisuuksia kokeneillekin kehittäjille.
– K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja päivittäistavarakaupassa, rakentamisen ja talotekniikan kaupassa ja autokaupassa.

Digitaalisesti suuntautuneille ja tulevaisuuteen katsoville tekijöille on tarjolla lukemattomasti dataa ja mahdollisuuksia valjastaa luovuutensa ihmisten arjen parantamiseksi. Lisäksi olet osa uudistusmielistä kulttuuria, joka kannustaa kokeilemaan, erehtymään ja oppimaan.

Kolme päätoimialuettamme ovat päivittäistavarakauppa, rakentaminen & talotekniikka sekä autokauppa, joista jokaisessa omat softakehitystiimit rakentavat toimivampia ja aina parempaan asiakaskokemukseen tähtääviä digitaalisia palveluita ja ohjelmistotuotteita. Meillä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti, erilaisten tuotteiden parissa ja asiakkaiden tarpeisiin.

Mitä etuja tarjoamme

– Toimistopäiväsi pääset viettämään modernilla K-Kampuksellamme hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalasatamassa. Kampukselta löytyy mm. viihtyisät yhteistyö- ja taukotilat, oma kuntosali ja työterveyspalvelut, kahvila ja henkilöstöravintola.
– Nykyaikaiset työkalut ja lukuisia mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen sekä verkostoitumismahdollisuuksia alan ammattilaisten kanssa.
– Muut K-ryhmän tarjoamat työntekijäedut: matkapuhelinetu, kulttuuri- ja liikuntaetu (EPassi), henkilökunta-alennukset K-ryhmän kaupoissa (Citymarket, K Supermarket & K Market, K-Rauta, Intersport, Budgetsport), omat työterveydenhuollon palvelut sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutus.

K-ryhmässä meillä on aktiivinen työyhteisö, joka keskittyy hyvinvointiin työssä. Tarjoamme esimerkiksi useita itsensä kehittämismahdollisuuksia, kuten sisäisiä koulutuksia, verkko-oppimiskursseja ja muita mahdollisuuksia ammatilliseen kehitykseen ja uralla kasvuun. Tuemme työ- ja perhe-elämän tasapainoa ja rohkaisemme positiivista työkulttuuria, joka edistää avointa viestintää, tiimityötä ja yhteistyötä.

Etsimme Full- stack devaajan rooliin kokenutta osaajaa, jolla on
monipuolinen, vähintään viiden vuoden kokemus ammattimaisesta softakehittämisestä.
vähintään viiden vuoden kokemus Reactin, Typescriptin ja NodeJS:n käytöstä, sekä softakehityksestä AWS:ään tai muulle pilvialustallekokemus monimutkaisen palveluekosysteemin kehittämisestä ja ylläpidosta

Full- stack devaajan roolissa pääset loistamaan parhaiten, mikäli
– sinulla on käytännön kokemusta asiakaskokemuksen tai konversion optimoinnista tai verkkokaupan prosesseista
– olet kehittänyt monenlaisia webbipalveluita ja digitaalisia sovelluksia
– omaat soveltuvan koulutuksen – esim. korkeakoulututkinnon, jonka pääaineena on informaatioteknologia, ohjelmistokehitys tai web ohjelmointi.
– kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Olipa haaveesi toimia Lead developer tai Digital engineer -roolissa – Jos sinulta löytyy intohimoa jatkuvaan oppimiseen, haluat pysyä teknologisen kehityksen etulinjassa ja sinulla on timanttiset tiimityötaidot, viihdyt varmasti Full Stack developerina meidän tiimissä!

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tiimissä työskentelystä antaa kehitystiimin Team Lead Talvikki Majanen, puh +358 50 3150226, sekä IT Head Sanna Toivanen +358 50 3890212. Talvikin tavoitat parhaiten maanantaista torstaihin klo 15-16 ja Sannan maanantaista torstaihin klo 16-17 (tai voit laittaa myös viestiä!).

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.3.2024 mennessä oheisen linkin kautta.
Lähetä hakemuksesi pikaisesti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme positiot heti kun löydämme sopivat ehdokkaat. Suoritamme huumausainetestauksen valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkua.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun