Full Stack Developer

Yritys
Mtech Digital Solutions Oy
Paikkakunta
Vantaa
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
31.8.2019

Mtech Digital Solutions on biotalouden digitaalisten palveluiden kehittämiseen erikoistunut teknologiatoimittaja. Meitä mtechiläisiä on yli 130. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaan Tikkurilassa, jossa työskentelee noin sata ICT-alan ammattilaista. Muut toimistomme ovat Kauhajoella ja Rovaniemellä. Toimintamme on tulorahoitteista ja taloudellisesti vahvalla pohjalla, mikä näkyy vakautena päivittäisessä työskentelyssämme.

Full stack -devaaja, tule vakaaseen työpaikkaan, jossa viihdytään!

Suunnittelu- ja arkkitehtuuritiimimme, Tikkurilassa etsii uutta jäsentä: kokenut full stack -ohjelmistosuunnittelija, joka pureksii eri puolilta tulevat vaatimukset sekä toiveet ja tuottaa sopivat ratkaisut niiden täyttämiseen. Tiimi vastaa sekä omien että asiakkaidemme tuotteiden kehityksestä ja ylläpidosta, eli suoraan asiakasrajapinnassa toimiminen on tärkeä osa tehtävää. Myös varsinaista koodausta etenkin isompien linjojen ja arkkitehtuurien osalta pääsee tekemään. Omista kyvyistä ja toiveista riippuen tehtävästä on siis mahdollista kehittyä esim. ohjelmistoarkkitehdin suuntaan.

Teknologioista käytämme etenkin Microsoftin ASP.NET alustaa ja C# ohjelmointikieliä. Myös tietokannat ja frontend ovat tärkeä osa tekemistä, eli kokemus Microsoft SQL Server –tietokannasta ja eri JavaScript-frameworkeista (esim. AngularJS, Angular 2 sekä React) olisi hieno juttu!

Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Mitä me Mtechillä tarjoamme sinulle

Tarjoamme OIKEASTI hyvät työsuhde-edut (mm. kattavat työterveyden erikoislääkäripalvelut, hammaslääkäri, lounasetu, puhelinetu, liikuntasetelit, hieroja ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus…). Laaja virkistystoimintamme tuo yhteishenkeä ja vastapainoa työlle. Meillä on myös mahdollisuus etätyöskentelyyn. Ole yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää!

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen: rekry@mtech.fi.

Hakuaika on elokuun loppuun, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teknologiajohtaja Tuomas Loponen, tuomas.loponen@mtech.fi, puh. 020 747 2250 ja henkilöstöpäällikkö Netta Laukkanen netta.laukkanen@mtech.fi, puh. 040 779 3778.

Jätä kommentti