Front-end developer JS-tiimiin

Yritys
Geniem Oy
Paikkakunta
Tampere
Tyyppi
Web-ohjelmointi, front end
Viim. hakupvm
22.7.2018

Kesälomakauden alkumetreillä rekrymimmi herää vihdoin talviuniltaan ja tajuaa, että nyt pitäisi alkaa tositoimiin ja löytää JS-tiimiin uusi kaveri. Koska ei oo hoppu hyväks ja kiire kunniaks etsimme uutta fronttidevaajaa täydentämään meidän JS-tiimin osaamista.

Siellä ruudun toisella puolella on varmasti jo kesälomasuunnitelmat täydessä vauhdissa, mutta STOP! Nyt olisi oikein oiva hetki miettiä myös tulevia työkoukeroita ja auttaa rekrymimmiä tehtävässään.
Etsimme fronttidevaajaa joka tietää mitä tekee ja osaa myös opettaa ja ohjata muita.

Tässä olis tää lista asioista minkälaista tyyppiä me etsimme, minkälaisen koulutuksen ja työhistorian vaadimme… EIKU… ei tosiaankaan!

Se mistä olet hankkinut tiedon ja taidon ei meille ole merkityksellistä. Meille on tärkeää, että haluat kokeilla asioita, heitellä luovia ideoita, jakaa osaamistasi ja tottakai kehittää edelleen myös omaa ammattitaitoasi. Olet ratkaisuhakuinen, ylpeä siitä mitä teet ja hypit innosta esitellessäsi tuotoksia työkavereiden lisäksi myös asiakkaille. Huumori ja keskinäinen luottamus on meillä kaiken tekemisen A ja O.

Kun tiedät mitä teet ja osaat tehdä mitä lupaat, niin enää on jäljellä kysymys, koska voit aloittaa?

Voisimme laittaa pöytäjärjestykset jälleen uusiksi ja järjestää mukavan sopukan uudelle tyypille meidän Tampereen toimistolle. Pöydän ympäriltä löytyy kavereita, joilta tulet takuulla saamaan tukea. Lisäksi sinut tullaan kutsumaan niin vapaa-ajan rientoihin (mm. säbää ja peli-illat) kuin mielenkiintoisiin seminaareihin ja koulutuksiin. Meillä et takuulla jää yksin.
Huom! Emme etsi renkiä, vaan devaajaa joka haluaa osallistua koko fronttipuolen kehittämiseen.

Koska sitä tekniikkaakin pitää puhua, niin näistä meillä tykätään:
• JavaScript (ES6), TypeScript
• React / Redux, Vue
• Node.js (Express, Sails tmv.), tietokantaosaaminen
• Plussaa: React Native, Webpack, Docker, GraphQL

Liity nopeasti kasvavaan 50 hengen luovaan ohjelmistotaloon, joka ratsastaa uusimpien tekniikoiden aallonharjalla ja on yksi Suomen parhaimmista työpaikoista.

Hae paikkaa meidän sivujen kautta klikkaamalla lisätietoa kohdasta.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Geniem Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti