Ecommerce specialist

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: TOOLS Finland

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Verkkokauppa ja myynti verkossa

Viim. hakupäivä: 8.10.2023 Haku on päättynyt

Etsimme nyt Ecommerce Specialistia kehittämään verkkokauppaamme

Kiinnostaisiko sinua työskennellä kasvavassa ja kehittyvässä pohjoismaisessa organisaatiossa, jonka tavoitteena on olla lyömätön kumppani asiakkailleen ja henkilöstölleen? Alligo on Pohjoismaiden johtava työvaatteiden, henkilösuojainten sekä työkalujen ja tarvikkeiden asiantuntija. Suomessa Alligo toimii TOOLS ja Grolls konsepteilla ja meillä on yhteensä jo lähes 40 myymälää ympäri Suomen. Henkilöstöä Suomessa noin 400 ja Pohjoismassa yli 2300!

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan ja laajan valikoiman työvaatteita ja henkilösuojaimia, työkaluja ja teollisuuden komponentteja saman katon alta hyvää palvelua unohtamatta. Palvelemme erityisesti yritysasiakkaita tarjoamalla heille ammattitaitoa ja laadukkaita tuotteita. Verkossa palvelemme osoitteissa tools.fi ja grolls.fi.

Etsimme nyt Suomen verkkokauppatiimiimme Ecommerce Speclialistia tukemaan ja vahvistamaan digitaalista myyntiämme niin päivittäisissä toiminnoissa kuin kehitystehtävissäkin. Tehtävä on tärkeässä roolissa suunnatessamme kohti lyömätöntä tulevaisuutta yhdessä kehittyvän organisaatiomme kanssa.

Tehtävä

Ecommerce specialistina pääset vaikuttamaan asiakkaan käyttäjäkokemukseen verkkokaupassa. Haluamme kehittää asiakkaidemme ostopolun mahdollisimman mutkattomaksi ja olla lyömätön kumppani myös verkkokaupassa.

Saat kattavan perehdytyksen verkkokauppaamme ja siihen liittyviin järjestelmiin. Teemme yhteistyötä päivittäin ruotsalaisten kollegojemme kanssa. Päivittäiset työtehtävät liittyvät niin verkkokaupan ylläpitoon valikoiman ja sisällön osalta, kehitystehtäviin että toimintojen testaamiseen.

Olemme kasvava myyntiorganisaatio ja koska rooli on uusi, se tulee muokkautumaan lopullisesti siihen valittavan henkilön kiinnostusten ja kehittymishalukkuuden mukaan.

Minkälaisen henkilön uskomme menestyvän ja viihtyvän tehtävässä?

Ecommerce Specialistina menestyäksesi tarvitset erityisesti kiinnostusta uusia järjestelmiä kohtaan. Verkkokauppa ei ole valmis koskaan ja sisältö sekä toiminnot kehittyvät jatkuvasti. Tämä vaatii uusien asioiden omaksumista ja käytäntöön panemista. Olet kiinnostunut eri järjestelmien käytöstä ja haluat testata niitä parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Aikaisemmasta kokemuksesta verkkokaupan parissa on hyötyä, mutta myös aidolla innostuksella verkkokauppaa kohtaan pääsee pitkälle. Ymmärrys verkkokauppa-alustoista on etu. Pärjäät työssäsi hyvällä suomen ja englannin kielen taidolla. Edellytämme kaupallista tai teknistä koulutusta esim. tradenomi/insinööri (AMK) tai kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Olemme hahmotelleet, että tehtävässä menestyäksesi tulet tarvitsemaan:

– järjestelmällistä ja tehokasta työskentelytapaa
– kykyä työskennellä itsenäisesti
– kiinnostusta toimia ihmisten kanssa ja halua etsiä ratkaisuja yhteistyössä
– sitoutunutta työskentelyotetta

Mitä tarjoamme sinulle?

– Erittäin monipuolisen roolin verkkokaupan parissa, joka on räätälöitävissä omien vahvuuksien mukaisesti
– Pienen mutta tehokkaan tiimin ja rennon työympäristön
– Vakituisen työsuhteen kansainvälisessä ja kasvavassa yrityksessä
– Hyvän henkilökunta-alennuksen, kattavan työterveyshuollon ja tukea liikunnan/kulttuurin harrastamiseen
– Mahdollisuuden edetä kasvaessamme
– Hybridityön. Toimistomme sijaitsee Vantaan Koivuhaassa, mutta muutamme vuoden loppuun mennessä Helsingin Konalaan.

Tehtävässä aloittavan palkkahaitari tulee olemaan n. 2700 – 3500 /kk riippuen aikaisemmasta kokemuksesta ja valmiudesta tehtävään. Laitathan palkkatoiveesi hakemukseen perusteluiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esihenkilösi, ecommerce manager Anne Österberg anne.osterberg@alligo.com tai puhelimitse tiistaina 26.9 klo 8-10 tai tiistaina 3.10. klo 8-10, puh. +358 10 585 00 42.

Olemme osa pohjoismaista Alligo Ab:ta ja toimimme Suomessa kahden vahvan konseptin Grollsin ja TOOLSin alla. TOOLS on Pohjoismaiden johtava teollisuuskomponenttien ja -tarvikkeiden toimittaja ja Grolls tunnetaan laadukkaasta ja laajasta valikoimasta työvaatteita ja henkilösuojaimia. Missionamme on saada työ sujumaan ja haluamme tehdä asiakkaidemme toiminnasta helpompaa, turvallisempaa ja kannattavampaa. Alligossa on työntekijöitä n. 2300, joista 400 henkilöä Suomessa. Tällä hetkellä myymälöitämme Suomessa on jo noin 40.

Haluatko olla mukana kehittämässä lyömätöntä työpaikkaa?

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kanssa linkin kautta sunnuntaina 8.10.2023 mennessä.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun