eCommerce Manager

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Lapland Hotels & Safaris

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Verkkokauppa ja myynti verkossa

Viim. hakupäivä: 30.9.2023 Haku on päättynyt

Etsimme nyt innokasta Ecommerce Manageria vakituiseen työsuhteeseen Lapland Hotels & Safariksen Marketing & Ecommerce -tiimiin. Tässä roolissa pääset kehittämään ja viemään verkkoliiketoimintamme sekä digitaalisen asiakaskokemuksen uudelle tasolle.

Roolin ytimessä:

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä eCommerce Specialist -kollegan ja toimittajakumppanin kanssa sekä raportoit suoraan Head of Marketing & eCommercelle. Sinut valjastetaan avainrooliin uuden eCommerce-ekosysteemin rakentamisessa ja kehittämisessä. Ensimmäisenä tehtävänäsi on toimia vastuullisena Product Ownerina uuden verkkokaupan rakentamisessa, jossa verkkokaupan ekosysteemin, saumattoman asiakaskokemuksen ja toimivan uuden alustan rakentaminen ovat keskiössä. Tulevaisuudessa vastuullesi kuuluu verkkokaupan jatkuva kehittäminen ja sen kokonaisvaltainen hallinta.

Vastuut ja työtehtävät:
– Kehität verkkoliiketoiminnan strategiaa yhdessä Head of Marketing & Ecommercen ja muiden sisäisten sidosryhmien kanssa.
– Johdat verkkokaupan päivittäistä toimintaa yhdessä eCommerce Specialistin kanssa.
– Toimit Product Ownerina ja ohjaat ulkoisia eCommerce-kumppaneita, varmistaen liiketoiminnan tarpeiden huomioimisen projekteissa.
– Vastaat verkkoliiketoiminnan teknisestä kehityksestä ja rajapinnoista yhteistyössä kumppaneiden kanssa.
– Analysoit verkkokaupan suorituskykyä ja konversioita erilaisia analyyttisiä työkaluja hyödyntäen.
– Tunnistat mahdollisuudet asiakaskokemuksen ja konversioiden parantamiseksi testien ja tutkimusten avulla.
– Kehität ja toteutat markkinointistrategioita yhteistyössä markkinointitiimin kanssa.
– Seuraat kilpailijoita ja alan trendejä pitääksesi verkkokaupan kilpailukykyisenä.

Tarjoamme:
– Vaikuttamismahdollisuus: Pääset suoraan vaikuttamaan verkkoliiketoimintamme kasvuun ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.
– Jatkuva oppiminen: Tarjoamme mahdollisuuden jatkuvaan oppimiseen ja ammatilliseen kehittymiseen.
– Työhyvinvointi: Tukea työhyvinvointisi ylläpitoon tarjoamme työterveyshuollon palveluiden ja ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietujen avulla.
– Henkilökuntaedut: Lisäksi saat käyttöösi kattavat henkilökuntaedut, jotka mahdollistavat organisaatiomme monipuolisten palveluiden hyödyntämisen edulliseen hintaan.

Odotamme sinulta:
– Vahvaa kokemusta kehitysprojekteista eCommerce Managerin, Product Ownerin tai vastaavassa roolissa.
– Syvällistä ymmärrystä verkkokaupan ekosysteemistä ja liiketoimintamallista (IBE, CRM, CMS, master data, API:t, CRO, loyalty).
– Kyvykkyyttä käsitellä analyyttista dataa päätöksenteossa.
– Erinomaista projektinhallintataitoa ja kykyä työskennellä eri sidosryhmien kanssa.
– Innovatiivista jatkuvan oppimisen asennetta.
– Työkielemme on suomi.

Jos tunnistat itsesi kuvauksesta ja haluat olla mukana nostamassa Lapland Hotels & Safariksen verkkoliiketoimintaa uudelle tasolle, lähetä hakemuksesi tämän linkin kautta.

Huomioithan, että vastaanotamme hakemukset vain annetun linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja päätös tehdään sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis ripeästi ja hae 24.09.2023 mennessä!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun