eCommerce Concept Developer, Prisma.fi

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: SOK

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Konseptisuunnittelu ja palvelumuotoilu, Verkkokauppa ja myynti verkossa

Viim. hakupäivä: 26.11.2023

Haluaisitko olla osa Prisma.fi:n seuraavaa lukua ja työskennellä Suomen tunnetuimpien vähittäisbrändien verkkokauppaa kehittävän tiimin kanssa? Täysin uusittu Prisma.fi käyttötavaraverkkokauppamme avautui juuri ja nyt kehitämme sitä innokkaasti markkinoiden johtajaksi ja haluamme sinun hyppäävän mukaan!

Etsimme nyt innostunutta ja visionääristä verkkokaupan sisältöammattilaista uuden Prisma.fi -verkkokaupan kehitykseen. Tämä rooli on uusi avaintehtävä verkkokaupan kehityksessä. Tehtävässä pääsee aidosti vaikuttamaan ja rakentamaan laadukkaita sisältöjä sekä maailmanluokan verkkokauppakokemusta.

Työn keskiössä on asiakaskeskeinen ja monikanavainen ajattelu, datalähtöisyys ja toimitusketjujen optimointi. Kansainvälisessä tiimissämme on yli 50 monialaista liiketoiminnan kehittämiseen, myyntiin, markkinointiin, teknologiaan ja designiin erikoistunutta ammattilaista. Työskentelemme yhteistyössämme ketterästi ja kehitämme jatkuvasti omia työskentelytapojamme.

Tehtävän vastuualueet, tavoitteet ja mittarit

Vastuualueet:

– Kokonaisvaltainen vastuu Prisma.fi -sivuston kaupallisista sisällöistä, niiden konseptoinnista ja kehittämisestä.
– Sisältömallien luominen ja niiden mittareiden määrittäminen.
– Kaupallisen kalenterin toteuttaminen ja sen sujuva integrointi sivustolle.
– CMS-kehitys ja kaupallisten tarpeiden välittäminen kehitystiimille.
– Tiivis yhteistyö brändin, SOK sisällöntuottajatiimin ja muiden sidosryhmien kanssa sisältöjen hankinnassa.
– Sisältöjen SEO-optimointien varmistaminen yhdessä SEO-asiantuntijoiden kanssa.

Tavoitteet ja mittarit:

– Tärkein tavoite on tehdä Prisma.fi:stä päivittäin kaupallisesti houkutteleva etusivu, yhteistyössä myynnin ja eri tuotealueiden myyjien kanssa.
– Kehittää luovia sisältökonsepteja vahvasti myynnillisestä näkökulmasta.
– Varmistaa, että sisältömallit vastaavat sisällöntuotannon tarpeita yhteistyössä Design-tiimin kanssa.
– Tarkkailla, että brändi näkyy oikein sivustolla ja että sisältö vastaa Prisman standardeja.
– Ylläpitää yhteistyötä muiden tiimien kanssa sisältöjen päivittämiseksi ja tarvittaessa täydentää sisällöntuottamista.
– Suorittaa AB-testauksia sisältöjen osalta.
– Saavuttaa Prisma.fi-verkkokaupan vertikaalin tavoitteet.
– Seurata sisällöntuotannon mittareita, kuten CTR:t bannereista, sivustolla olon aikaa ja konversiota.

Please note, in this position fluent Finnish is required!

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden olla mukana juuri avatun uuden Prisma.fi:n uudistamisessa ja vaikuttaa sen kehitykseen, osana innostavaa moniosaajatiimiä. Työskentelemme ketterillä toimintatavoilla, joihin kuuluvat selkeät suunnittelusyklit retrospektiiveineen ja OKR-tavoitejohtamisen malli. Sidosryhmätyö on osa meidän arkea ja pääsetkin työskentelemään alan huippuammattilaisten kanssa.

Tarjoamme sinulle vahvan tuen henkilökohtaiselle ja ammatilliselle kasvullesi sekä mahdollisuuden osallistua jaetun johtajuuden periaatteiden mukaiseen toimintaan. Lisäksi saat mahdollisuuden nähdä omien panostesi konkreettiset tulokset asiakaspalautteissa ja mittauksissamme.

Hyödy monipuolisista, todella kattavista henkilöstöeduistamme ja työskentele joustavasti hybridimallilla Ässäkeskuksella tai halutessasi etänä.

Tule osaksi S-ryhmää ja Prisma.fi:n kasvutarinaa, hae nyt!

Teemme tätä rekrytointia yhteistyökumppanimme Henrico Digitalin kanssa. Jätäthän hakemuksesi ja CV:si viimeistään 26.11.2023 mennessä tämän linkin kautta.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun