eCommerce Business Manager

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Berner

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digipalvelun kehityksen johtaminen (esim. tuoteomistajana tai projektipäällikkönä), Verkkokauppa ja myynti verkossa

Viim. hakupäivä: 8.12.2023 Haku on päättynyt

Vastaat tehtävässä koko Bernerin kuluttajaverkkokaupan myynnin kehittämisestä ja kannattavuudesta sekä asiakaskokemuksen parantamisesta. Haluat luoda edellytykset Bernerin brändituotteiden verkkokaupan kotimaiselle ja kansainväliselle kasvulle. Ymmärrät verkkokaupan prosessit ja trendit ja edistät Bernerin kuluttajatuotteiden myyntiä sekä Bernerin omissa verkkokaupoissa että jälleenmyyjien ja markkinapaikkojen kautta. Teet tiivistä yhteistyötä kaikkien sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Vastaat verkkokauppojemme kehittämisestä ulkoisia kumppaneitamme tehokkaasti hyödyntäen ja osallistut myös B2B-verkkokaupan kehittämiseen.

Sinulla on vahva halu digitaalisen kaupankäynnin kehittämiseen. Tehtävässä on esihenkilövastuu, itse raportoit kuluttajatuotteiden Business Development Manager Marko Hanskille.

Sinulla on kokemusta brändi-/kuluttajatuotteiden verkkokaupasta ja näyttöjä verkkomyynnin kasvustrategian toteuttamisesta. Vahva perusymmärrys kuluttajakäyttäytymisestä, verkkokaupan mahdollisuuksista ja haasteista, sen erilaisista työkaluista, testauksesta ja analytiikasta on edellytys tehtävässä onnistumiselle.

Toivomme että Shopify-verkkokauppa-alusta on sinulle jo ennestään tuttu, Magento 2 -verkkokaupan hallintapaneelin käyttökokemus on eduksi.

Teet tiivistä yhteistyötä laajan sisäisen sidosryhmäverkoston, mm. eri tuotekategorioiden ja markkinoinnin kanssa ja johdat projektit tehokkaasti loppuun asti. Tämä edellyttää itseohjautuvuutta, hyviä tietoteknisiä taitoja ja riittävää ymmärrystä verkkokaupan teknisen toteutuksen ja tulevaisuuden mahdollisuuksista. Tarvitset työssäsi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Arvostamme kokemusta kansainvälisestä verkkokaupasta, myös esihenkilökokemus on eduksi.
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän laajan tuotealueen ja vahvojen brändien parissa. Haluamme sinun onnistuvan tehtävässäsi, ja siksi saat tueksesi tiimisi lisäksi kaikki Kuluttajatuotteet-yksikön ammattitaitoiset ja aktiiviset kollegat sekä tietysti myös Bernerin muun organisaation osaavan tuen.

Lisätietoja tehtävästä antavat Bernerin Business Development Manager Marko Hanski, puh. 044 555 7575, varmimmin pe 24.11. klo 12–13, to 30.11. klo 13–14 ja to 7.12. klo 12–13 sekä Arespartnersin konsultti Janne Marttinen, p. 0400 426 127, varmimmin to 23.11. klo 8–9, ma 27.11. klo 15–16.30. ja ti 5.12. klo 8–9.30 tai janne.marttinen@arespartners.fi. Jätä hakemuksesi CV:n kera oheisesta hakulinkistä tai osoitteessa https://tyopaikat.arespartners.fi su 8.12.2023 mennessä.

Miksi töihin Bernerille?

Vahva arvopohja ei näy meillä vain juhlapuheissa vaan konkreettisina tekoina arjessamme.

Työhyvinvointitutkimuksessa jopa 97 % työntekijöistämme koki pystyvänsä toimimaan tehtävässään yrityksemme perusarvojen – työ, rehellisyys ja ihminen – mukaisesti. Myös kokemus työn merkityksellisyydestä on meillä poikkeuksellisen korkealla tasolla.

Vastuullisilla toimintatavoilla on Bernerillä pitkät perinteet ja vastuullisuus kiteytyy vahvasti myös kaiken tekemisemme ytimeen eli huomisen puolustamiseen – toimimme niin, että meillä kaikilla on vielä 100 vuodenkin päästä hyvä olla ja elää.

Panostamme johtamisen ja työtyytyväisyyden kehittämiseen pitkäjänteisesti ja sitoutuneesti.

Pyrimme koko ajan parempiin tuloksiin – pääset kehittämään ja kehittymään kanssamme jatkuvan parantamisen hengessä.

Hyvinvointisi on meille tärkeää, joten huolehdimme sinusta laajoilla työterveyspalveluilla sekä tukemalla liikunta- ja kulttuuriharrastuksia. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen palveluihin kuuluvat mm. erikoislääkärit ja hammashoito.

Viihtyisät ja modernit toimitilamme metrolinjan varrella Herttoniemessä tarjoavat mukavat puitteet kollegoiden kohtaamiselle.

Olemme vastuullisuusohjelmassamme sitoutuneet yrityksemme monimuotoisuuden lisäämiseen ja yhdenvertaisuuden edistämiseen työelämässä. Tule meille sellaisena kuin olet – me pidämme huolen siitä, että työyhteisössämme voit olla aito oma itsesi.

Pyrimme toteuttamaan tarvittavia mukautuksia. Voit kysyä tehtävän tai toimitilojemme esteettömyyttä koskevista asioista HR-tiimiltämme osoitteesta hr.palvelut@berner.fi.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun