Digital Marketing Specialist, Social Media

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: SOK

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 21.2.2024 Haku on päättynyt

Haluaisitko päästä luomaan ja kehittämään somemainontaa? Kiinnostaisiko sinua työskennellä yhden Suomen tunnetuimman verkkokaupan, Prisma.fi parissa?

Etsimme nyt SOK Mediaan digitaalisen mainonnan tiimiin Digital Marketing Specialistia. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 28.9.2025 saakka.

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Tehtäväsi keskeisin osa-alue on Prisma.fi-verkkokauppamme somemainonta. Olet operoimassa, ideoimassa, raportoimassa sekä aktiivisesti seuraamassa somemainonnan kanavia ja kehitystä. Osaamisesi mukaan pääset lisäksi mahdollisesti myös display- ja /tai hakusanamainonnan pariin.

Toimit osana bränditiimejä, ja niiden tavoitteet muovautuvat käsissäsi digitaalisen mainonnan tavoitteiksi, tekemiseksi ja tuloksiksi. Pystyt tunnistamaan ja nostamaan uusia ideoita digitaalisen mainonnan kehitykseen ja olet mukana uusien työkalujen, toimintamallien ym. jalkauttamisessa omien bränditiimiesi osalta. Arjessa teet yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa – niin markkinoinnin kumppaneidemme, brändien kuin alueosuuskauppojen kanssa.

Kotitiimisi koostuu kymmenestä display-, haku- ja somemainonnan osaajasta, jotka ovat aina valmiita vaihtamaan ajatuksia ja ideoita sekä tukemaan sinua työhösi liittyvissä kysymyksissä. Teet työtä myös tiiviisti Prisma.fi-verkkokauppatiimin kanssa, jossa luodaan yhdessä houkuttelevia kampanjoita sekä tuodaan liikennettä verkkokauppaan.

Minkälaista osaajaa etsimme?

Jotta menestyt tehtävässäsi, sinulla tulee olla osaamista ja näyttöjä tuloksekkaasta somemainonnasta. Osaat tunnistaa käyttämiesi työkalujen hyödyt, mutta yhtä lailla myös kehittää toimintatapoja. Ymmärrät digimainonnan kentän aina kohdentamisesta eri kanavien rooleihin asiakaslähtöisessä, monikanavaisessa markkinoinnissa. Tunnistat myös, milloin tietty kanava tai toimintamalli ei ole ratkaisu tavoitteisiin pääsyyn ja uskallat sen myös argumentoida.

Joukkoomme sujahdat sujuvasti, jos olet itseohjautuva, käytännönläheinen tekijä, sekä sinulla on asiakastyöskentelykokemusta. Olet innostava viestijä ja operoit sujuvasti verkostoissa sekä odotusten ristivedossa. Hallitset priorisoinnin, osaat johtaa omaa työtäsi ja uskallat pyytää apua. Et myöskään pelkää epäonnistumista vaan rohkeasti kokeilet ja opit yhdessä tiimin kanssa.

Työkaluistamme käytät sujuvasti osaa:
– Meta Business Manager ja hyötyä on Smartly iO-osaamisesta.
– DV 360, Campaign Manager, Bannerflow, Google Marketing Platform tai muita display-mainonnan alustoja (DSPt, SSPt, DMPt ym.).
– Google Ads, Apple Seach Ads, Microsoft Ads.
– Eduksi luetaan kokemus erilaista feedi- ja datanhallinta työkaluista, sekä analytiikka- ja raportointityökaluista.

Miksi valita meidät?

Pääset tuottamaan ja luomaan uutta mainonnan parissa. Toivomme sinulta rohkeutta kokeilla ja haluamme, että ideasi pääsevät loistamaan tekemisessäsi.

Tulet saamaan vastuullisesti hyödynnettäväksi huiman määrän dataa. Kollegasi muista SOK:n tiimeistä, kuten markkinoinnin automaatiosta, analytiikasta, medialiiketoiminnasta ja strategiasta auttavat sinua onnistumaan työssäsi.

Tämä on rooli, jossa pääset laittamaan osaamisesi likoon. Työsi on hyvin hands on -tekemistä ja tulet saamaan vastuuta, että menemme eteenpäin ja teemme asioita fiksusti.

Työntekijöidemme tyytyväisyys on meille tärkeää, ja työyhteisötutkimuksen mukaan jopa 88 % henkilöstöstämme suosittelisi meitä työnantajana. Olemme myös ihanteellisin työnantaja kaupallisen alan ammattilaisten keskuudessa (Universum, 2023). Työtämme ohjaavat S-ryhmän yhteiset johtamislupaukset: uskallan, arvostan ja toteutan.

Me S-ryhmässä olemme sitoutuneet työskentelemään monimuotoisen ja syrjimättömän työympäristön puolesta, jossa kunnioitetaan ja arvostetaan kaikkien työntekijöidemme ainutlaatuisia taustoja, taitoja ja näkemyksiä.

Lisäksi

– Tarjoamme vakaan työympäristön, jonka toiminta pohjautuu vastuulliseen osuustoiminnallisuuteen
– Voit vaikuttaa kasvupolkuusi ja kehittymiseesi hyödyntämällä S-ryhmän laajaa ammattilaisverkostoa ja sen tarjoamia mahdollisuuksia. Suomen suurimpana yksityisenä työnantajana meidän on mahdollista tarjota sinulle jatkuvasti oppimis- ja kehittymismahdollisuuksia
– Hyvästä ja tuloksellisesta tekemisestä palkitaan, ja meillä jokainen työntekijä on tulospalkkauksen piirissä
– Hyvinvointi- ja vapaa-ajan edut, mm. ePassi 200 € vuodessa, maksuton kuntosali Ässäkeskuksella ja lakisääteistä kattavampi työterveyshuolto
– Saat käyttöösi Suomen laajimmat henkilöstöetumme: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Miltä vaikutti? Voisitko olla uusi kollegamme?

Jos tämä tehtävä vaikutti mielestäsi lupaavalta, haethan 21.2.2024 mennessä.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä ja työskentelystä SOK:lla ennen hakemuksen lähettämistä, voit olla yhteydessä Digital Advertising Lead Laura Kannistoon. Hänet tavoitat ma 12.2. klo 10:30-11:30 tai ti 13.2. klo 13–14 numerosta 045 1299 666.

Rekrytointiprosessimme aikana pääset tapaamaan tulevan esihenkilösi, rekrytoijan sekä tulevia kollegoitasi. Lisäksi pääset osallistumaan soveltuvuusarviointiin, joka sisältää työpersoonallisuuskyselyn sekä kykytestit ja purkukeskustelun.

S-ryhmän osuuskauppojen omistama Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta, eli tuttavallisemmin SOK, tuottaa S-ryhmän yrityksille hankinta-, asiantuntija- ja tukipalveluita sekä vastaa S-ryhmän strategisesta ohjauksesta ja eri ketjujen kehittämisestä. SOK:lla työskentelee noin 2000 asiantuntijaa vaativissa liiketoiminnan kehitystehtävissä, IT:n, digikehityksen ja muotoilun parissa, taloushallinnossa, kiinteistö- ja energiatehokkuusalalla, HR:ssä sekä viestinnässä ja markkinoinnissa.

Vastuulliseen osuustoiminnallisuuteen perustuvat arvot ohjaavat toimintaamme: olemme asiakasta varten, uudistamme jatkuvasti toimintaamme, kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstä ja toimimme tuloksellisesti.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun