Digital Marketing Specialist

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Colliers Finland Oy

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 31.5.2023

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana vastaat Colliers Asunnot -brändinäkyvyydestä ja markkinapaikasta sekä Colliers Asunnot -asiakkaille tuotettavan kohdemarkkinoinnin suunnittelusta ja operatiivisesta toteuttamisesta yhteistyössä vuokrauksen, asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kesken. Tämän lisäksi tuet liiketoimintoja erilaisten markkinointimateriaalien tuottamiseen, digitaalisten alustojen päivittämiseen ja palveluiden markkinointiin liittyvissä tehtävissä.

Mitä odotamme sinulta?

Olet digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, ja sinulla on vähintään kolmen vuoden työkokemusta alalta ja tehtävään soveltuva koulutustausta. Olet käytännönläheinen tekijä, ja omaat hyvät organisointi- ja projektinjohtotaidot sekä hyvän paineensietokyvyn. Vahvuuksiasi ovat asiakaslähtöisyys, oma-aloitteisuus ja tarkkuus työsi jäljessä. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme, ja toivomme myös sinulta innostunutta otetta viedä asioita eteenpäin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa käytännön kokemusta markkinoinnista ja maksullisen mainonnan alustoista ja kanavista, kuten Meta, LinkedIn ja Google Ads, sekä kykyä johtaa ja kampanjoita tuloksellisesti, raportoiden performanssista seurantaa ja analytiikkaa hyödyntämällä. Tehtävässä tarvitset osaamista verkkosivustojen ylläpitämisestä ja sosiaalisen median mainonnasta ja sisällöntuotannosta, kuin myös sekä erilaisten mainosformaattien ja markkinointiaineistojen tekemisestä. Hyvä visuaalinen silmä ja kirjallinen ilmaisutaito suomeksi ja englanniksi ovat välttämättömyys.

Miksi Colliers?

Tarjoamme monipuolisen ja motivoivan työn kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossamme. Meillä pääset kehittämään ja syventämään markkinoinnin taitojasi niin työssäsi kuin Colliers Universityn laajan koulutusvalikoiman ansiosta. Työskentelet yhdessä parhaiden asiantuntijoiden kanssa työntekijöistään huolehtivassa yrityksessä. Etuihimme kuuluvat mm. onnistumiseen sidottu bonusmalli, vapaa-ajan vakuutus, virike-etu ja työsuhdepolkupyörä. Meillä on joustavat työskentelytavat ja mahdollisuus monipaikkatyöhön.

Heräsikö mielenkiintosi?

Hakuaika on käynnissä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään, kuitenkin viimeistään 31.5.2023. Aloitamme hakemuksiin tutustumisen jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tulevalta esihenkilöltäsi Leena Rindelliltä, leena.rindell@colliers.com, puh: +358 50 376 1124. Leenan tavoitat parhaiten 18.5. kello 08:00-10:00 tai 25.5. kello 15:00-16:30.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun