Digital Marketing Specialist

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Luhta

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 19.9.2023

Digitaalisen mainonnan ja markkinoinnin asiantuntijana työskentelet kehittääksesi maksetun mainonnan toteutusta, optimointia ja prosesseja digitaalisen median kanavissa ja marketplace-alustoilla yhteistyössä muun digitiimin, markkinointitiimin ja useiden bränditiimien kanssa. Olet proaktiivinen, analyyttinen ja sinulta löytyy kykyä ja halua kehittää toimintoja jatkuvasti. Kyseessä on erittäin mielenkiintoinen mahdollisuus digitaalisen markkinoinnin osaajalle.

Työpäiväsi sisältää:

– Työskentelet eri brändien ja omien verkkokauppojen parissa useilla markkina-alueilla
– Suunnittelet, hallinnoit, toteutat ja optimoit maksettua mainontaa kampanja-aikataulun mukaisesti sosiaalisen median kanavissa ja alustoissa
– Osallistut materiaalien suunnitteluun, tuottamiseen, tulosten analysointiin ja toteutuksen kehittämiseen
– Osallistut vaikuttajamarkkinoinnin suunnitteluun, toteuttamiseen ja raportointiin
– Osallistut marketplace-alustojen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen
– Työskentelet sujuvasti eri alustoilla ja keräät tietoa parhaista käytänteistä

Mitä odotamme sinulta?

– 1-3 vuoden kokemusta digitaalisesta markkinoinnista. Kokemus verkkokauppa-alustan kanssa työskentelystä katsotaan eduksi
– Intohimoa uusien taitojen oppimiseen ja itsensä kehittämiseen
– Koulutusta tai työkokemusta digitaalisen markkinoinnin ja maksetun median parista
– Kokemusta eri kanavista, mainosmuodoista ja niiden soveltuvuuksista eri kohderyhmille
– Kykyä suunnitella, tuottaa, briiffata ja muokata digikanaviin sopivaa sisältöä
– Erinomaista englannin ja suomen kielen taitoa. Muu kielitaito (etenkin saksa) katsotaan eduksi.
– Osaamista yleisimmistä sosiaalisen median mainosalustoista (etenkin Meta Ads Manager tai Google Ads, muu kokemus katsotaan eduksi)

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ympäristössä osana kasvavaa digitaalisten liiketoimintojen tiimiämme, jossa kokeilunhalu, oppiminen, positiivinen asenne ja avoimuus ovat työskentelymme kulmakiviä. Pääset kasvattamaan liiketoimintaamme, perehtymään verkkokauppa- ja brändimarkkinoinnin saloihin sekä kokemaan kansainvälisen yrityksen toimintaa muuttuvassa markkinassa. Meillä saat mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa ammatillisesti!

Arkeasi helpottavat liukuva työaika ja osittainen etätyömahdollisuus. Tiimimme sijaitsee pääosin uudessa Helsingin Hakaniemen toimipisteessämme (Siltasaari 10) ja osa muista työkavereistasi sijaitsee pääkonttorillamme Lahdessa.

Kiinnostuitko tehtävästä?

Lisätietoja tehtävästä antaa Digital Marketing Manager Julia Riippi numerosta 040 541 3096

– Perjantaina 8.9. klo 12.00-14.00
– Torstaina 14.9. klo 11.00-13.00

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi viimeistään 19.9. mennessä. Huomioithan, että hakemus tulee jättää rekrytointijärjestelmämme kautta.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun