Digital Marketing & eCommerce Specialist

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Rexel

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi, Verkkokauppa ja myynti verkossa

Viim. hakupäivä: 30.5.2023

Rexel tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille – ihmiseltä ihmiselle. Asiakassuhteet ovat meille tärkeitä ja haluamme palvella vaivattomasti jokaisessa kanavassa. Rexelin digitaalisen myynnin kasvusuunnitelmaan kuuluu merkittävä verkkokaupan myynnin kasvattaminen tulevina vuosina.

Kasvun tueksi haemme Digital Marketing & eCommerce Specialistia kehittämään verkkokaupan näkyvyyttä & parantamaan käyttäjäkokemusta sekä Rexelin digimarkkinointia yleisesti.

Työtehtävässä toimit verkkokaupan asiantuntijana tuoden osaamisesi ja näkemyksesi digimarkkinoinnin parhaisiin käytäntöihin, teknologioihin ja prosesseihin. Työskentelet osana 5 hengen markkinointitiimiä ja vastaat verkkokaupan kehityksestä markkinoinnin osalta. Pääset luomaan ja kehittämään uudistuvaa verkkokauppaa yhteistyössä kollegoiden sekä muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tärkeimmät vastuualueet:
– Vastuu verkkokaupan näkyvyydestä ja käyttäjäkokemuksen parantamisesta
– Hakukoneoptimoinnin jatkuva kehittäminen hakusana-analyysin ja muiden työkalujen avulla
– Yhteistyö tuotepäälliköiden kanssa laadun varmistamiseksi
– Kampanjoiden hallinta ja yhteistyö tärkeimpien sidosryhmien kanssa
– Yhteistyö Rexel Groupin SEO Specialistien kanssa

Odotamme sinulta:
– Laajaa kokemusta digimarkkinoinnista kuten eCommercesta, analytiikasta, Search Consolesta, Tag Managerista, hakusanatutkimuksista, teknisestä ja sisällöllisestä sivustojen parantamisesta sekä mainonnasta
– Kyvykkyyttä hypätä uuteen rooliin ja ymmärtää lisäarvon rakentaminen muutoksessa
– Tehokasta työskentelyä useiden sidosryhmien kanssa (tuotepäälliköt, liiketoiminnan kehittäjät, It/digi, myynti)
– Kykyä tulkita & analysoida tietoa sekä johtaa verkkokaupan markkinointia perustuen dataan
– Halua kehittyä ja oppia uutta digitaalisesta markkinoinnista.
– Tarjoamme sinulle tähän monipuoliseen ja haastavaan tehtävään ison organisaation tuen. Kaupan päälle tulee ammattitaitoiset, innostavat ja mukavat työkaverit. Meillä on mahdollisuus kehittyä, edetä ja kouluttautua.

Tässä vielä esimerkkejä meidän talomme henkilöstöeduista:
– Uramahdollisuuksia niin Suomessa kuin ulkomailla
– Koulutusmahdollisuuksia
– Hyvä työterveyshuolto
– Työturvallisuus ja työergonomia
– Liikuntaetuus sekä lounas- ja puhelinetuus
– Työsuhdepyörä ja tarvittaessa työsuhdeauto
– Etätyömahdollisuus (hybridi)
– Lomamökkiarvonta
– Merkkipäivä- ja palvelusmuistamiset
– Hyvinvointiluentoja

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme rohkea tiimipelaaja, täytä hakemuksesi 30.5. mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Marketing Anna Knihti (Anna.knihti@rexel.fi) tai numerosta 0443604968. Soittoajat keskiviikkona 17.5. klo 14-15 tai perjantaina 19.5. klo 14-15.
Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet, palvelut ja innovaatiot ammattilaisille – ihmiseltä ihmiselle, ympäri Suomea. Olemme ylpeästi täyden palvelun sähkötukku ja meillä hoidetaan jokainen projekti aina täysillä.

Rexelillä on rento meininki, ja meillä tosiaan viihdytään: moni on ollut talossa yli 20 vuotta. Rexelillä sinulla on mahdollisuus kehittyä, ja erilaisia urapolkuja meillä onkin lähes yhtä monta kuin työntekijöitäkin. Meillä kannustetaan uuden luomiseen, yhteistyöhön ja paikallisuuteen. Rexel on palveleva, ammattitaitoinen ja helposti lähestyttävä sähkötukku.
Olemme osa kansainvälistä Rexel Groupia.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun