Digital Communications Manager

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Metsä Group

Paikkakunta: Espoo

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Verkkoviestintä ja sisällöntuotanto

Viim. hakupäivä: 5.6.2024 Haku on päättynyt

Haemme DIGITAALISEN VIESTINNÄN PÄÄLLIKKÖÄ

Metsä Groupin konserniviestintään Espooseen. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 29.2.2026 asti. Työn aloitusajankohta on viimeistään 1.10.2024.

Millainen työ sinua odottaa?

Toimit digitaaliset kanavat -tiimissä Metsä Groupin viestinnässä ja vastaat pääasiassa Metsä Woodin (puutuotteet-liiketoiminta-alue) verkkopalveluiden ylläpidosta ja kehityksestä. Tehtäviisi kuuluvat erilaiset julkaisu- ja sisällönhallintatehtävät Metsä Woodin verkkopalveluissa mukaan lukien sosiaalisen median kanavat. Vastaat lisäksi kanavien kävijäseurannasta ja hakukoneoptimoinnista sekä toimit projektipäällikkönä digitaalisten kanavien kehitysprojekteissa.

Toimipiste on Metsä Groupin pääkonttorissa, Espoossa.

Millaista osaamista etsimme?

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutustausta ja vähintään muutaman vuoden työkokemus verkkopalveluiden sisällönhallinnasta, kehitysprojektien vetämisestä, digimarkkinoinnista, kävijäseurannasta ja hakukoneoptimoinnista. Sinulla on lisäksi laaja-alaista osaamista SharePoint Onlinen ja Optimizelyn käytöstä. Kokemus muista portaalituotteista tai sisällönhallinnan järjestelmistä lasketaan eduksi. Tehtävien menestyksekäs hoito edellyttää myös MS Office -ohjelmien sekä sosiaalisen median julkaisutyökalujen hyvää hallintaa. Webanalytiikkatyökaluna käytämme Adobe Analyticsia. Sen käyttökokemusta toivomme, mutta muiden vastaavien tuotteiden tuntemus voidaan myös nähdä riittävänä pohjana.

Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämättömyys, muu kielitaito on eduksi. Arvostamme positiivista asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä kehityssuuntautunutta otetta työtehtävissä.

Uuden ajan ura Metsä Groupissa

Paras sparri liiketoiminnalle – syvennä osaamistasi asiantuntijana. Metsä Groupissa saat kollegoiksesi monen alan ammattilaisia. Ilmapiiri on avoin, ja uusien tulijoiden on helppo solahtaa mukaan porukkaan. Haluamme uudistaa liiketoimintaa tavoittelemalla myönteisiä vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan. Se tarkoittaa isoja kehityshankkeita ja ketteriä projekteja, osaamisen kehittämistä ja liiketoiminnan ymmärtämistä. Iso talomme tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia ja monia mielenkiintoisia haasteita.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kansainvälisen konsernin digitaalisen viestinnän tehtävissä, joissa pääset kehittymään niin digitaalisen viestinnän osaajana kuin kansainvälisen liiketoiminnan tuntemuksessakin.

Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Annamme arvoa hyvälle johtamiselle ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiselle. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään.

Tarjoamme henkilöstöllemme monipuolisia työsuhde-etuja, kuten kattavan työterveyshuollon sekä laajat koulutus- ja kehittymismahdollisuudet. Työhyvinvoinnin tueksi kannustamme henkilöstöämme hyödyntämään liikunta- ja kulttuurietuja ja hankkimaan verovapaan työsuhdepolkupyörän.

Metsä Groupilla on käytössään hybridityömalli. Tässä tehtävässä osan työajasta voi tehdä etätyötä.

Aloita uusi aika urallasi,​ tervetuloa Metsä Groupiin!

Katso lisätietoja www-sivuiltamme:
www.metsagroup.com ja www.metsagroup.com/metsawood

Anonyymi rekrytointi – näin se etenee

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Hakijan sukupuolta ja syntymäaikaa ei kysytä hakulomakkeella. Henkilötiedoista nimi, äidinkieli, opintojen ajankohta ja oppilaitoksen nimi sekä yhteystiedot piilotetaan haastatteluvaiheeseen asti. Myös liitetiedostot (kuten ansioluettelo) on piilotettu.

Rekrytointia hoitavilla henkilöillä on pääsy haastatteluun kutsuttavien yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakija on valittu jatkoon.

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Hakulomakkeen kysymykset auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esiin anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin huolellisesti. Jos saat kutsun haastatteluun, ansioluettelosi tulee rekrytoijille näkyviin haastattelun tueksi.

Lue lisää ja katso opasvideo anonyymista rekrytoinnista.

Haluatko tietää lisää? Ota yhteyttä!

Haun anonyymiyden vuoksi emme kirjaa yhteydenottajista ylös mitään tietoja. Ota toki yhteyttä, jos jokin asia tehtävässä tai itse rekrytoinnissa pohdituttaa. Lisätietoja tehtävästä antaa Digital Communications Manager Sofie Lillja. Sofien tavoittaa puhelimitse numerosta +358 (40) 5952290 parhaiten 28.5 klo. 10-11 ja ke 29.5 klo. 15.30-16.30.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun