Digitaalisen markkinoinnin suunnittelija

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Pelastakaa Lapset ry

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 31.5.2023 Haku on päättynyt

Etsimme digitaalisen markkinoinnin suunnittelijaa Pelastakaa Lapset ry:lle tekemään parempaa maailmaa lapsille! Olet ammattitaitoinen digimarkkinoija ja verkkosisältöjen tuottaja. Tiedät, miten kirjoitetaan sähköposti, jota ei voi jättää avaamatta. Tekemäsi somemainoksen ohi ei skrollata pysähtymättä. Sinun tekstisi vaikuttavat, vakuuttavat ja herättävät tunteita.

Tueksesi ja lähimmiksi työkavereiksesi saat varainhankinnan kampanjatiimin, johon kuuluu lisäksesi kolme henkilöä. Yhdessä suunnittelemme ja toteutamme monikanavaisia kampanjoita, kuten Pelastakaa Lasten joulukeräystä kotimaan lapsille ja hätäapukeräyksiä hädänalaisille lapsille maailmalla. Sinä olet tiimimme sisällöntuottaja, digimarkkinoija ja digitaalisten lahjoituskanavien kehittäjä.

Vastuullasi on aineettomien lahjojen nettikauppa, jonka ylläpidosta, markkinoinnista ja tuotosta vastaat. Vastaat myös muiden nimettyjen digitaalisten varainhankinnan kanavien ylläpidosta ja kehittämisestä.

Yksin sinun ei tätä tarvitse kuitenkaan tehdä, tiimissämme on myös toinen sisällöntuottaja, joka vastaa kanssasi digimarkkinoinnista ja sen kehittämisestä. Lisäksi apunamme on myös muita ammattitaitoisia kumppaneita. Yhteinen tavoitteemme on kasvattaa lahjoittajien määrää ja lojaliteettia, jotta yhä useampi lapsi saisi apua.

Toivomme sinulla olevan kokemusta tuloksellisesta digitaalisesta markkinoinnista, varainhankinnasta tai myynnistä. Osaat kirjoittaa vaikuttavasti eri kohderyhmille, eri digitaalisiin kanaviin. Omaat visuaalista silmää ja hallitset kuvankäsittelyn perustaidot (Adobe Photoshop, Indesign).

Osaat käsitellä ja luoda verkkosivuja (WordPress). Omaat valmiudet some-mainonnan (Meta Business Suite) ja sähköpostimarkkinoinnin (Liana) toteuttamiseen. Suhtaudut ennakkoluulottomasti uusien järjestelmien opetteluun ja kehittämiseen. Videon käsittelytaidot ovat eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, jossa pääset kehittymään ja oppimaan uutta. Tiimissämme on rento ja hauska ilmapiiri, vaikka työskentelemmekin vakavien aiheiden äärellä. Moniammatillinen työyhteisömme on vahvasti sitoutunut arvoihimme ja siihen mitä teemme yhdessä lasten hyvinvoinnin ja oikeuksien edistämiseksi. Hyvän työilmapiirin ylläpitäminen on meille arvokas yhteinen asia.

Yksikkömme toimipiste sijaitsee Koskelantiellä Helsingissä, mutta tiimimme tekee yhteisin, joustavin pelisäännöin töitä hybridinä.

Lasten turvallisuus on meille tärkeää kaikessa toiminnassamme ja työntekijöiden sitoutuminen lasten suojelemiseen väkivallalta on ehdoton edellytys valinnalle tehtävään.

Tehtävä on vakinainen ja työ alkaa sopimuksen mukaan, aikaisintaan elokuussa.

Palkkaus on yksityisen TES-sopimuksen mukainen, taso määräytyy osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Esitäthän hakemuksessa palkkatoiveesi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haethan tehtävää 31.5. mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn sekä haastattelut jo hakuprosessin aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa kampanjapäällikkö Mari Asu p. 0505209754, soittoajat: keskiviikkona 24.5. klo 14.00. tai maanantaina 29.5. klo 14.00.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun