Digitaalisen markkinoinnin suunnittelija

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: LähiTapiola

Paikkakunta: Espoo

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 4.6.2023 Haku on päättynyt

Haemme LähiTapiolan asiakkuusmarkkinoinnin Digitaaliset operaatiot -tiimiin innostunutta, tuloshakuista ja aikaansaavaa digitaalisen markkinoinnin suunnittelijaa tukemaan paikallista digimarkkinointia Pohjanmaan ja Länsi-Suomen alueella.

Onko digimarkkinoinnin datalähtöinen operointi sinulle luonteva tapa toimia? Innostutko markkinoinnin automaatiosta, testaamisesta sekä liidien hankinnasta? Panostamme jatkuvasti lisää dataohjattuun markkinointiin, verkkokauppaan sekä digitaaliseen asiakaskokemukseen ja etsimmekin nyt uuteen vakituiseen työtehtävään digitaalisen markkinoinnin suunnittelijaa tukemaan paikallista digimarkkinointia LähiTapiola Pohjanmaan ja LähiTapiola Länsi-Suomen alueella.

Vastuullasi on näiden alueyhtiöiden digimarkkinoinnin kehittäminen yhdessä muun tiimin kanssa, liiketoiminnan tavoitteet ohjaavat tekemistäsi. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan alueyhtiöiden toimenpiteitä uusasiakashankinnasta nykyasiakkaiden hoitoon. Vastuullasi on rakentaa yhdessä muun tiimin kanssa vuosisuunnitelma, jonka pohjalta toimenpiteitä toteutetaan, seurataan ja kehitetään.

Avaintehtävät

– Tehtävässä vastaat muun tiimin kanssa digitaalisen markkinoinnin suunnittelusta ja koordinoinnista LähiTapiola Pohjanmaan ja LähiTapiola Länsi-Suomen alueilla

– Tehtävässä seuraat ja raportoit markkinoinnin tuloksia ja pystyt esittämään toimenpiteitä tulosten pohjalta. Analytiikan ja datan kerääminen sekä raportointi ovat sinulle tuttua.

– Verkkomyynnin ja liidien hankinnan kehittäminen ohjaavat toimintaasi ja kehität prosesseja näiden osalta markkinoinnin keinoin

– Tuotat sujuvasti sisältöä eri kanaviin esimerkiksi uutiskirjeet ja sosiaalinen media

Odotamme sinulta

– Kokemusta digimarkkinoinnista noin 3 vuotta

– Tehtävään soveltuvaa koulutusta

– Erinomaisia projektinhallintataitoja

– Rohkeutta, innovatiivisuutta ja tinkimätöntä tiimihenkeä

– Proaktiivista työsketelyotetta sekä erinomaisia yhteistyö- ja viestintätaitoja eri sidosryhmien kanssa

– Kasvuhakuista ja kaupallista asennetta

– Taitoa vakuuttaa ja vaikuttaa

Työpisteesi sijaitsee Espoon toimistolla, mutta pystyt vierailemaan kuukausittain Pohjanmaan ja Länsi-Suomen alueyhtiöissä toimintamalli sovittavissa.

Tarjoamme

– Työpaikan, jossa kehitetään vahvasti digitaalista liiketoimintaa, markkinointia ja viestintää kokonaisuutena

– Huippuluokan markkinoinnin teknologiat ja työkalut esim. Adobe Experience Cloud

– Koko organisaation tuen tavoitteidesi saavuttamiseksi

– Alan parhaat kumppanit tukenasi

– Ilmapiiriltään palkitun ja henkilöstöstään hyvää huolta pitävän suuren finanssikonsernin edut

– Mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä ammattilaisena

Meillä pääset osaksi hyväntahtoista, intohimoista ja kehityshaluista markkinoinnin työyhteisöä. LähiTapiolalla on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään. Monipaikkainen työ on LähiTapiolassa arkipäivää, joten voit työskennellä joustavasti etänä.

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa markkinointipäällikkö Noora Kaurissaari, puh. 040 770 8959 ti 23.5. klo 15-17 ja ke 24.5. klo 15-17.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 4.6.2022 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja olemme valmiita etenemään sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun