Digimarkkinoinnin strategi

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Tagomo

Paikkakunta: Turku tai Pori

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 26.3.2023

Tagomo muuttaa yrittäjien elämää digimarkkinoinnin ratkaisujen avulla. Kiinnostaisiko liittyä joukkoon markkinoinnin strategina? Lähetä meille hakemuksesi, etsimme jo työkokemusta kartuttanutta markkinoinnin ammattilaista monipuoliseen työtehtävään. Toimit asiakasrajapinnassa analyyttisellä otteella. Pääset tuottamaan sisältöä asiakkaillemme, jotka toimivat monenlaisilla toimialoilla. Meillä vastaat aina asiakkuuden markkinoinnin ratkaisuista kokonaisuudessaan, joten pääset hyödyntämään ja tuottamaan eri mainonnan muotoja.

Olet etsimämme tyyppi, jos
– sinulla on kokonaisvaltainen ymmärrys markkinoinnista,
– sisällön tuottaminen on sinulle jo tuttua,
– hallitset Google Adsin, Google Analyticsin, Google Tag Managerin, Facebook Business Managerin sekä Looker Studion,
– haluat oppia uutta ja kehittyä,
– sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, etkä pelkää toimia asiakkaiden parissa,
– sinulla on halua ja kiinnostusta muuttaa asiakkaidemme eli yrittäjien elämää digimarkkinoinnin ratkaisuilla sekä
– olet jo kerryttänyt työkokemusta markkinoinnin parissa vähintään parin vuoden ajan.

Lisäksi eduksesi katsotaan, mikäli sinulla on
– osaamista Google Ads Editorista, Google Search Consolesta, julkaisujärjestelmäosaamista (Shopify, WooCommerce, WordPress) sekä
– alalle soveltuva koulutus, kuten kaupan alan tai viestinnän korkeakoulututkinto.

Uljaan Tribemme riveissä työskentelee jo lukuisia myynnin ja markkinoinnin osaajia, mutta kasvuyrityksenä haemme joukkoomme jälleen uusia tekijöitä. Työpaikkana olemme yhdistelmä hyvää fiilistä ja huumorintajua sekä kovaa, ammattitaitoista tekemistä. Mainostuotannon tiimimme on tunnettu innovatiivisesta työotteestaan ja sparrailukulttuuristaan.

Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi. Paitsi osaamisen jakamiseen, suuntaamme resursseja myös osaamisen kehittämiseen, johon varataan säännöllisesti työaikaa. Uskallammekin väittää, että oman ammatillisen kehityksesi kannalta pystymme tarjoamaan sinulle sen klassisen “näköalapaikan”.

Henkilöstöetumme ovat laajat ja kiitellyt. Ehkä huikeimpana etuna tarjoamme mahdollisuuden käyttää tunnin päivittäisestä työajasta liikuntaan. Kaiken, mitä työnantajana pystymme tarjoamaan, löydät sivuiltamme: https://www.tagomo.fi/rekry.html

Markkinoinnin strategin työt käynnistyvät sopimuksen mukaan ja tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Työtä voi tehdä Turussa, Porissa tai etänä. Huomioithan kuitenkin, että perehdytämme tehtävään Turun tiloissamme ja sen jälkeenkin edellytämme valmiutta piipahtaa toimistolla silloin tällöin. Kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Nakkaathan oman hakemuksesi siis pian!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun