Devops/fullstack-kehittäjä (Kirjastot.fi)

Yritys
Helsingin kaupunginkirjasto
Paikkakunta
Helsinki
Tyyppi
Web-ohjelmointi, back end, Web-ohjelmointi, front end
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
29.11.2018

Kutsumme sinut mukaan kehittämään kirjastojen yhteisiä verkkopalveluja – palveluja, joilla on yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Pääset työskentelemään pienessä devops-tiimissämme ketterän kehityksen menetelmillä. Toimistomme sijaitsee Helsingin Pasilassa ja voit työskennellä joustavasti myös etänä. Operoimme avoimen koodin sovelluksilla ja koodiamme voi tarkastella Githubista: https://github.com/libraries-fi

Helsingin kaupunginkirjaston Valtakunnallinen kehittämisyksikkö tuottaa ja kehittää yhteistyössä muiden kirjastojen kanssa verkko- ja viestintäpalveluja koko maan yleisille kirjastoille sekä edistää kirjastojen välistä yhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa.

Suurimpaan osaan palveluistamme pääset tutustumaan Kirjastot.fi-osoitteessa. Sen kautta löytyvät kirjastot, teokset, kirjastopalvelut sekä paljon kirjastojen toiminnasta kertovaa sisältöä. Emosivu on näyteikkuna sisällöille, joiden toivomme löytävän tiensä kirjastojen asiakasliittymiin ja yhteistyökumppaneidemme palvelujen osaksi. Yksikössämme työskentelee sisällöntuottajia ja kehittäjiä, joiden tehtävänä on tehdä kulttuuria ja tietoa löydettäväksi.

Haluaisimme nyt tiimiimme ammattilaisen, jolla on kokemusta palvelinkokonaisuuksien ylläpitoon liittyvistä menetelmistä ja teknologioista. Näitä ovat konfiguraationhallintajärjestelmät, kuten Ansible, sekä lokikirjanpidon ja monitoroinnin työkalut. GNU/Linux-pohjaisten järjestelmien ylläpito voisi myös olla tuttua, erityisesti Debianin.

Ohjelmointiosaamisestasi on hyötyä sekä palvelinylläpidon että palvelujen kehittämisen yhteydessä. PHP ja sillä toteutetut avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmät Drupal ja WordPress ovat meillä käytetyimpiä. Myös frontend-puolen eli JS/CSS/HTML tuntemus on luonnollisesti eduksi.

Apuna käytät rutinoituneesti Git-versionhallintaa ja tunnet sen yleisiä käytäntöjä. Eduksi on myös jos sinulta löytyy kokemusta seuraavista: ElasticSearch, Symfony, Laravel, Node.js, Vue.js tai Python.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, innovatiivisuutta ja tiimitaitoja.

Kiinnostuitko? Jätä lyhyt kuvaus osaamisestasi ja CV eRekry-palveluun

Lisätietoa

Jätä kommentti