Data & Web Analyst

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Valio

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 17.12.2023 Haku on päättynyt

Haemme Valiolle, Valio Aimo® Marketing & eCommerce yksikköön datan analysoinnin ja web analytiikan kokenutta ammattilaista, joka yhdessä rautaisen tiimin kanssa vie dataohjautuvan liiketoiminnan kehittämisen, markkinoinnin ja verkkokauppamme operoinnin aivan uudelle tasolle.

Vastaat Valio Aimo digitaalisen liiketoiminnan, verkkoliikenteen, analytiikan ja mittaamisen suunnittelusta, kehityksestä, seurannasta ja optimoinnista datan laadun varmistus huomioiden. Ohjaat digitaalisten kanavien ja markkinoinnin analytiikka osa-aluetta, ja sinulla on kattava kokonaiskuva digiliiketoiminnan mittareista sekä kokonaisuuden kehittämisestä.

Tehtävänäsi on tuoda proaktiivisesti liiketoiminnan johtamisen päätöksenteon tueksi tuote- ja web-analytiikasta jalostettua informaatiota. Näet web-analytiikassa selkeitä myyntimahdollisuuksia, tuotekannattavuutta ja asiakaskokemuksen kehittämistä ja luot niistä konkreettisia päätösehdotuksia kommunikoiden liiketoimintajohdon kanssa. Lisäksi kehität vastuualuettasi digitaalisten palveluiden kehittäjien kanssa matriisiorganisaatiossa. Datan ja analytiikan lisäksi viihdyt siis myös ihmisten parissa ja vaikutat verkostoissasi vakuuttavasti.

Jaat näkemyksemme, että liiketoiminnan kehittämisen kannalta strateginen tieto asuu usein asiakasrajapinnassa. Välineenä data- ja web-analytiikka luot verkossa asuvasta asiakastiedosta sekä operatiivisessa että strategisessa päätöksenteossa hyödynnettävää informaatiota.

Tehtävän tarkoitus on lisätä Valio Aimo® myyntiä verkossa, kasvattaa sähköistä asiointia ja kehittää asiakaskokemusta. Toimessa vaikutetaan ja tehdään yhteistyötä Valio Aimo® organisaation kanssa, sekä vastuualueeseen liittyvien ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Jos sinulla on uskallusta ja haasteita kaihtamaton asenne, voit olla meidän uusin vahvistuksemme! Tulet olemaan tärkeä tekijä kunnianhimoisessa ruokatalossa, joka on rakentamassa tukkukaupan haastajaa hyvän ruoan ammattilaisille.

Sinusta:

Olet growth hacker–tyyppinen, proaktiivinen tekijä, jolla on laaja kyvykkyys analytiikan menetelmistä ja teknologioista ja näytöt menestyksekkäästä analytiikan hyödyntämisestä päätöksenteon tukena. Kykenet itsenäisesti viemään eteenpäin ja kehittämään alueesi analytiikkaa, sen välineistöä ja datan hyödyntämisen tapoja. Olet vahva viestijä, joka osaa kristallisoida datan liiketoimintasuosituksiksi. Toimit luontevasti eri sidosryhmien kesken rakentaen verkostojasi.

Pohjalla sinulla löytyy korkeakoulututkinto sekä sujuva suomen- ja englannin kielen taito. SAP Commerce Cloudin ja GA tuotteiden tuntemus sekä osaaminen A/B testauksesta on sinulle plussaa.

Toivomme sinulta lisäksi:

– Kiinnostusta tukkukauppaan ja elintarvikeliiketoimintaan sekä kykyä nähdä maailma B2B asiakkaan silmin
– Tulos- ja tavoiteorientoituneisuutta sekä luontaista kiinnostusta toimia monimutkaisen datan, numeroiden ja teknologian kanssa
– Kasvuhakuisuutta ja intohimoa uuden ruokabrändin rakentamiselle
– Aiempi kokemus ruoka- ja kaupan alan markkinoinnin tai liiketoiminnan kehittämisestä on hyödyksi

Tarjoamme Sinulle:

Vaikka asiakkaidemme arjen perustarpeet eivät ole muuttuneet, toimialaamme ja toimintatapojamme ravistellaan useasta suunnasta. Toiset kutsuvat sitä digitalisaatioksi, me puhumme mahdollisuudesta – mahdollisuudesta parantaa asiakkaidemme palvelukokemusta heitä kuuntelemalla ja toimintaamme kehittämällä. Tässä positiossa pääset aidosti rakentamaan tulevaisuuden monikanavaisia digitaalisia palveluita ja kehittämään toimintaa vastuualueellasi.

Saat haastavan ja vastuullisen roolin olla mukana kehittämässä Valio Aimo® liiketoimintaa datan ja tiedolla johtamisen mahdollistamisen näkökulmasta, rakennamme uniikkia ja uutta kasvutarinaa yhdessä. Lisäksi saat maineikkaan ja perinteisen suomalaisen elintarvikeyrityksen edut ja kehitysmahdollisuudet.

Lähityöskentelypaikkanamme on Valion pääkonttori Pitäjänmäellä, Helsingissä. Teemme työtä hybridiperiaatteella, huomioiden työntekijän ja tiimin toiveet etä- ja lähityöhön.

Lisätietoja tehtävästä: Hanna Forsström, p. 040 530 5654 /4.12. klo 12:15-13:00, 7.12. klo 13:30-14:00, 12.12. klo 9-10:00.

Hae osaksi tulevaisuuden tähtijoukkoa: odotamme sinua innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 17.12.2023 mennessä hakulinkin kautta.

Valio Aimo® on tukkukauppa ja osa Valio Oy:tä. Valio Aimo® haluaa olla ammattitaitoinen, joustava, rento, läheinen ja arvostava. Nämä tekijät ohjaavat aimolaista kulttuuria. Valio Aimo® tukku palvelee ravintoloita, hotelleja, catering- ja pitopalveluja, leipomoita sekä julkishallinnon ja teollisuuden asiakkaita ympäri Suomen. Uuden Valio Aimo® tukun myötä Valio ottaa aimo loikkauksen suomalaisen ruokaosaamisen tukemisessa. Tukkuasiakkaiden käytössä on myös 1950-luvulta asti toiminut Valio Koekeittiö, joka tuntee uusimmat ruokatrendit ja suomalaisen keittiön perinteet. Aimo tarjoilee pääruoaksi laajan valikoiman tuotteita omalta brändiltä ja yli 800 toimittajalta, lisukkeeksi toimintavarminta logistiikkaa ja jälkiruoaksi ratkaisuja palveluina.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1140+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 29 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun