Data Engineer/Developer/Scientist/Analyst

Yritys
Alma Media Oyj
Paikkakunta
Useita
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Viim. hakupvm
15.9.2021

Onko sinulla kokemusta datan kehittämisestä ja tietokannoista, koneoppimismalleista sekä pilvipalveluiden hyödyntämisestä? Sytytkö dataprosesseista ja datan arvosta?

Kasvatamme nyt data- & analytiikkaosaajien joukkoa Almalla. Etsimme Data Scientisteja, -Engineereja, -Developereita sekä Data- ja Web Analysteja kehittämään brändiemme datatuotteistuksia ja koneoppimismalleja sekä rakentamaan tietovarastoja.

Me Almalla tuotamme liiketoiminnalle asiakasymmärrystä, lisäarvoa ja kohderyhmiä asiakasdatan ja -analytiikan avulla. Datan kehitys ja analytiikka sekä datan operatiivinen hyödyntäminen ovat yksi keskeinen osaamisalueemme. Välitämme, tuotamme ja jalostamme dataa, johon asiakkaamme voivat aidosti luottaa ja jonka perusteella he voivat tehdä parempia päätöksiä. Rakennamme uusia dataan pohjautuvia tuotteita hyödyntämällä kymmenistä eri lähteistä saatavaa tietoa. Meillä on medioittemme ja palveluidemme kautta ainutlaatuisia omia datalähteitä, joita jo nyt hyödynnetään asiakkaidemme hyväksi – mutta vielä on paljon hyödyntämättä. Tule mukaan osaksi kasvutarinaamme!

TEHTÄVÄSTÄ JA OSAAMISESTA

Tarjoamme monipuolisia haasteita kokeneemmalle konkarille tai tulevalle huipputekijälle. Taustaltasi olet mielellään esimerkiksi tietojenkäsittely-/datatieteen, tilastotieteen, matematiikan tai muun vastaavan pääaineen korkeakouluopinnot suorittanut ja jo ensimmäiset meriittisi työelämässä hankkinut analyyttinen tekijä.

Tehtävä sopii sinulle, jos hallitset datakehityksen prosessit ja olet ratkaisukeskeinen. Tehtäviin kuuluu monipuoliset tietokantatyöt pääosin liittyen Alman omaan tietovarastoon Sammioon. Tähän tarvitaan hyvää SQL-osaamista. Dataa muokataan yleensä Python-ohjelmointikielellä, joten sen osaaminen on eduksi. Lisäksi toteutamme erilaisiin liiketoimintatarpeisiin monipuolisia raportointiratkaisuja, joita varten tehdään aina myös tietojen mallinnus. Kokemusta vastaavista raportointi- ja datan mallinnus -projekteista on hyödyksi. Tarjolla on myös koneoppimisen ja edistyneen analytiikan hankkeita. Lisäksi toivomme, että sinulla on kykyä kehittää datasta uusia ratkaisuja tuotantokäyttöön asti ja rohkeus tarttua asioihin. Toivomme, että työsi laatu on sinulle tärkeää ja sinulla on hyvät tiimityötaidot. Saumaton yhteistyö datatiimien ja liiketoimintojen kanssa on meillä tärkeässä roolissa.

MIKSI ALMALLE?

Olemme digitaalisia palveluita tuottava yritys – ohjelmistotalo, jolla on omia tuotteita. Tarjoamme sinulle Suomen mittakaavassa monipuolisen ja kiinnostavan datasetin (useita eri datalähteitä ja käyttäytymistietoa), keskeisen roolin ja eturivin paikan Alman kasvavassa dataliiketoiminnassa. Digiliiketoiminnan osuus Alman liikevaihdosta on jo 76,0 %. Digitaalinen media ja erilaiset verkkopalvelut ovat olleet meillä tekemisen ytimessä jo vuosikymmeniä.

Meillä pääset mielenkiintoisen ja monipuolisen asiakasanalytiikan pariin rakentamaan ja kehittämään analytiikkaamme, dataamme sekä itseäsi. Kehitämme itseämme työn ohessa mm. kattavien koulutusten ja erilaisten workshopien avulla. Esim. AWS-osaamisessa olemme jo Suomen kärkeä.

Almassa on käytössä pitkälle automatisoidut kehitystyövälineet ja -ympäristöt. Käyttämiämme teknologioita ovat mm. SQL, Apache Airflow, AWS Sagemaker, AWS Glue, AWS Redshift, AWS S3, AWS DynamoDB, AWS Step Functions, AWS Lambda, AWS CDK, AWS QuickSight, Terraform ja Google BigQuery. Voit lukea lisää käyttämistämme teknologioista osoitteessa almamedia.dev/teknologiat.

Lisämausteen työhön tuo median ja markkinapaikkojen ainutlaatuinen ympäristö, jossa almalaiset tekevät työtä journalismin, myynnin ja markkinoinnin sekä ohjelmistokehityksen parissa. Almalla on hyvä meininki ja rento kulttuuri. Jokainen saa olla meillä oma itsensä. Tukenasi sinulla on kehitystä tukeva esimies, lähitiimi sekä Alman muut datatiimit, joista löytyy avuksesi osaamista niin pilviteknologioista kuin parhaimmista data-alustoista.

Meillä on myös joustavat työajat ja – lomakäytänteet. Töitä tehdään monipaikkaisesti niin etänä kuin konttorillakin. Työpisteesi sijaitsee keskellä Helsinkiä Alma-talossa, Töölönlahden puiston reunalla tai Tampereen ytimessä, Siperian hienoissa liiketiloissa. Myös kattavat henkilöstöedut odottavat sinua.

­

KIINNOSTUITKO?

Tartu tilaisuuteen ja hae mukaan työskentelemään kanssamme kattavan ja mielenkiintoisen asiakasdatamme parissa! Hae tehtävää 15.9.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Technology Officer Simo Syrjänen simo.syrjanen@almamedia.fi

Lisätietoa

Jätä kommentti