Avainasiakaspäällikkö

Yritys
Tammi Digital Oy
Paikkakunta
Etelä-Suomi
Tyyppi
Erityisasiantuntijat ja muut
Palkkataso
3 000–4 000 € / kk
Viim. hakupvm
30.4.2022

Tammen asiakaskunta on kattava otos eri kokoisia yrityksiä ja julkishallinnon yhteisöjä.

Ensisijainen tavoitteemme kaikissa asiakkuuksissa on yksittäisen projektin sijaan toimia niin, että kumppanuus on pitkä ja aidosti osapuolia hyödyttävä. Tiedämme, että kumppanuus vaatii meiltä mm. ehdotonta luotettavuutta ja kyvykkyyttä kehittää omaa osaamistamme sekä kasvattaa resurssejamme asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Tammen omat fokusalueet ovat vahvasti teknologia-painotteisia; verkkosivut, verkkokaupat ja digitaalisen asioinnin palvelut, sekä laajemmat verkkopalvelut ja niiden huolenpitopalvelut. Olemme kuitenkin hyvinkin tietoisia siitä, että asiakkaidemme moninaiset tarpeet, joilla lähes aina on liiketoiminnan kehittämiseen ja toiminnan kasvattamiseen tähtääviä strategisia tavoitteita, ei koskaan ole ratkottavissa vain koodaamalla.

Onnistunut ja tavoitteitaan hyvin toteuttava verkkosivusto tai verkkopalvelu on aina monen asian summa. Hyvä ratkaisu koostuu aina:

1. Asiakkaamme strategisista tavoitteista lähtevästä kohderyhmän ostajapersoonien tunnistamisesta,
2. tavoitteellisesta sisältö- ja konversiostrategiasta,
3. hakukoneoptimoinnista,
4. ammattimaisesta kuva- ja tekstisisällöntuotannosta.
5. oivaltavasta visuaalisesta suunnittelusta, sekä
6. ammattimaisesta ohjelmistokehityksestä ja
7. näitä tukevasta jatkuvasta tuki- ja ylläpitopalvelusta.

Tammen uusi avainasiakaspäällikkö on henkilö, joka pystyy hahmottamaan erilaiset tekniset ratkaisumahdollisuudet, sekä osaa johtaa ammattimaisesti ja itsenäisesti asiakkaan kanssa käytävää keskustelua. Ehdoton edellytys menestykseen kuitenkin on ymmärtää kaikkien yllä kuvattujen osa-alueiden vaikutus kokonaisuuteen.

Kaikkien alojen asiantuntijaa emme etsi mutta Sinun tulee hallita meidän toimintaan vaikuttavat osa-alueet periaatetasolla ja kyetä keskustelemaan niistä tavoitteellisesti niin asiakkaamme johdon, kuin teknisten asiantuntijoidenkin kanssa itsenäisesti.

Tammi on osa kolmen yhtiön muodostamaa Oakhill -konsernia, Oakhill Groupia kuten me sitä kutsumme.

Toimimme usein yhdessä Oakhillin ja Think Furtherin kanssa, sillä yhdessä meillä on tarjota kaikki yllä kuvatut osa-alueet ja vielä paljon muuta. Se tekee meistä monessa mielessä erilaisen toimijan, differoi meitä positiivisesti.

Avainasiakaspäällikkönä vastuullasi on ennen kaikkea uusasiakashankinta mutta filosofiamme mukaisesti pyrimme pitkäaikaiseen ja alati syvenevään kumppanuuteen. Vastaat omien asiakkaittesi kumppanisuhteesta koko sen elinkaaren aja ja sen menestyksekkääseen hoitoon saat käyttöösi kaikki Oakhill Groupin yhtiöiden osaamisen ja resurssit.

Emme näe tarpeelliseksi asettaa mitään tarkkoja kriteereitä koulutuksesta tai työkokemuksestasi. Olemme vaativia suhteessa yllä kuvattuihin tavoitteisiin mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta ja kovaa halua menestyä. Yrittäjämäistä ja myyntihenkistä asennetta, kuten sanotaan.

Jos koet, että saat myytyä meille ajatuksen Sinusta osana Tammea ja Oakhill Groupia, täytä ihmeessä oheinen lomake. Me lupaamme palata takaisin pikaisesti.

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Tammi Digital Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti