Avainasiakaspäällikkö

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Virnex

Paikkakunta: Etelä-Suomi

Palkkataso: 3 000–4 000 € / kk

Tyyppi: Web-ja data-analytiikka

Viim. hakupäivä: 30.4.2022 Haku on päättynyt

Tammen asiakaskunta on kattava otos eri kokoisia yrityksiä ja julkishallinnon yhteisöjä.

Ensisijainen tavoitteemme kaikissa asiakkuuksissa on yksittäisen projektin sijaan toimia niin, että kumppanuus on pitkä ja aidosti osapuolia hyödyttävä. Tiedämme, että kumppanuus vaatii meiltä mm. ehdotonta luotettavuutta ja kyvykkyyttä kehittää omaa osaamistamme sekä kasvattaa resurssejamme asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Tammen omat fokusalueet ovat vahvasti teknologia-painotteisia; verkkosivut, verkkokaupat ja digitaalisen asioinnin palvelut, sekä laajemmat verkkopalvelut ja niiden huolenpitopalvelut. Olemme kuitenkin hyvinkin tietoisia siitä, että asiakkaidemme moninaiset tarpeet, joilla lähes aina on liiketoiminnan kehittämiseen ja toiminnan kasvattamiseen tähtääviä strategisia tavoitteita, ei koskaan ole ratkottavissa vain koodaamalla.

Onnistunut ja tavoitteitaan hyvin toteuttava verkkosivusto tai verkkopalvelu on aina monen asian summa. Hyvä ratkaisu koostuu aina:

1. Asiakkaamme strategisista tavoitteista lähtevästä kohderyhmän ostajapersoonien tunnistamisesta,
2. tavoitteellisesta sisältö- ja konversiostrategiasta,
3. hakukoneoptimoinnista,
4. ammattimaisesta kuva- ja tekstisisällöntuotannosta.
5. oivaltavasta visuaalisesta suunnittelusta, sekä
6. ammattimaisesta ohjelmistokehityksestä ja
7. näitä tukevasta jatkuvasta tuki- ja ylläpitopalvelusta.

Tammen uusi avainasiakaspäällikkö on henkilö, joka pystyy hahmottamaan erilaiset tekniset ratkaisumahdollisuudet, sekä osaa johtaa ammattimaisesti ja itsenäisesti asiakkaan kanssa käytävää keskustelua. Ehdoton edellytys menestykseen kuitenkin on ymmärtää kaikkien yllä kuvattujen osa-alueiden vaikutus kokonaisuuteen.

Kaikkien alojen asiantuntijaa emme etsi mutta Sinun tulee hallita meidän toimintaan vaikuttavat osa-alueet periaatetasolla ja kyetä keskustelemaan niistä tavoitteellisesti niin asiakkaamme johdon, kuin teknisten asiantuntijoidenkin kanssa itsenäisesti.

Tammi on osa kolmen yhtiön muodostamaa Oakhill -konsernia, Oakhill Groupia kuten me sitä kutsumme.

Toimimme usein yhdessä Oakhillin ja Think Furtherin kanssa, sillä yhdessä meillä on tarjota kaikki yllä kuvatut osa-alueet ja vielä paljon muuta. Se tekee meistä monessa mielessä erilaisen toimijan, differoi meitä positiivisesti.

Avainasiakaspäällikkönä vastuullasi on ennen kaikkea uusasiakashankinta mutta filosofiamme mukaisesti pyrimme pitkäaikaiseen ja alati syvenevään kumppanuuteen. Vastaat omien asiakkaittesi kumppanisuhteesta koko sen elinkaaren aja ja sen menestyksekkääseen hoitoon saat käyttöösi kaikki Oakhill Groupin yhtiöiden osaamisen ja resurssit.

Emme näe tarpeelliseksi asettaa mitään tarkkoja kriteereitä koulutuksesta tai työkokemuksestasi. Olemme vaativia suhteessa yllä kuvattuihin tavoitteisiin mutta ennen kaikkea arvostamme asennetta ja kovaa halua menestyä. Yrittäjämäistä ja myyntihenkistä asennetta, kuten sanotaan.

Jos koet, että saat myytyä meille ajatuksen Sinusta osana Tammea ja Oakhill Groupia, täytä ihmeessä oheinen lomake. Me lupaamme palata takaisin pikaisesti.


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun