Ad Tech Specialist

Päivitetty: Validointi: Perttu Tolvanen

Yritys: Alma Media

Paikkakunta: Helsinki

Palkkataso: Riippuu hakijasta

Tyyppi: Digitaalinen markkinointi

Viim. hakupäivä: 21.3.2023 Haku on päättynyt

Etsimme Ad Tech Specialistia vahvistamaan Alma Mediaratkaisujen Digimainonnan kehityksen Ad Tech –tiimiä. Tehtävämme on vastata Alman digimainonnan järjestelmien toimivuudesta ja ylläpidosta sekä kehittää mainonnan ratkaisuja Suomen suurimmille mediasivustoille ja sovelluksiin. Alma Median uutismediat ja palvelut tavoittavat kuukausittain noin 90% suomalaisista.

Tehtävässä tuet liiketoimintojen tuoteomistajia digimainonnan ratkaisujen teknisten yksityiskohtien hiomisessa yhteistyössä kehittäjien ja muiden asiantuntijoiden kanssa. Toimit osana ketterää kehitystiimiä, jonka tehtävänä on ylläpidollisten toimien lisäksi jatkuva palvelukokonaisuuksien kehittäminen. Roolissasi vastaat mainonnan jakelun ylläpidosta sinulle nimettyjen palveluiden ja medioiden osalta. Työyhteisömme muodostuu useiden eri alojen ammattilaisista, joten tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja.

Voit olla taustaltasi web developer, digimainonnan tai media-alan ammattilainen, oleellista on oikea asenne ja halu ratkoa ongelmia yhteistyössä ja viedä asioita eteenpäin proaktiivisesti sekä tehokkaasti.

Arvostamme kokemusta seuraavista osa-alueista:

– mainonnan jakelujärjestelmistä (Xandr, Google Ad Manager, Adfrom jne.)
– projektien läpiviennistä ja hallinnasta
– osaamista ketteristä kehitysmenetelmistä
– modernin web-kehityksen työkaluista
– selaimien kehittäjätyökalujen hallinta

Liiketoiminnalliset asiat opit varmasti meiltä, jolleivat ne ole entuudestaan tuttuja.

Työskentelemme tiimissä monipaikkaisesti, moderneissa toimistotiloissa Helsingin Töölönlahdella ja Tampereen Finlaysonin alueella, sekä etätyönä. Tarjoamme sinulle myös konsernin hyvät henkilöstöedut, kattavat koulutukset ja mahtavat työkaverit.

Lisää meistä:
https://almamedia.dev/

Kiinnostuitko? Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.3.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Markus Povelainen, Manager, Ad Tech markus.povelainen@almamedia.fi


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun