2x WordPress-devaaja

Yritys
Poutapilvi web design Oy
Paikkakunta
Turku
Tyyppi
Web-design
Viim. hakupvm
1.10.2019

Me kaipaamme lisää tekijöitä joukkoomme. Tällä hetkellä haemme kahta WordPress-devaajaa vakituiseen pestiin Turun keskustassa sijaitsevaan toimistoomme.

WordPress-devaaja projekteihin:

Sinun tehtäväsi on kehittää verkkopalveluita WordPressillä. Käytännössä se tarkoittaa, että luot asiakkaiden tarpeisiin esimerkiksi integraatioita, plugareita, uusia toiminnallisuuksia ja muita räätälöintejä.

Poutapilvessä työskentelet projektipäällikön, käyttöliittymäsuunnittelijan, front-end developerin sekä aina välillä myös konseptisuunnittelijan ja sisältöasiantuntijan kanssa. Työ on kuitenkin itsenäistä. Saat rytmittää työpäiväsi ja -tehtäväsi usein haluamallasi tavalla.
WordPress-devaaja asiakaspalveluun:

Sinun tehtäväsi on pitää huolta asiakkaistamme. Vastaat heidän kysymyksiinsä, ratkaiset heidän ongelmiaan ja autat heitä kehittämään verkkopalveluitaan entistä paremmiksi.

Iso osa työstäsi on kommunikointia asiakkaiden kanssa, mutta teet myös itse muutoksia ja kehitystä heidän verkkopalveluihinsa. Ihan kaikkea ei kuitenkaan tarvitse tehdä yksin – koko Poutapilven porukka on käytettävissäsi. Sinun tehtäväsi on myös delegoida tehtäviä eteenpäin ja varmistaa, että ne tulevat tehdyksi.

Lue koko ilmoitus sivuiltamme ja laita hakemus tulemaan!

Lisätietoa

Lisätietoa yrityksestä Poutapilvi Toimistot-hakemistossa

Jätä kommentti