Kuuasema

Tekijä: Kokku Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Kokku loi pelikehitysstudio Kuuasemalle uudet verkkosivut. Uusittu, mutta aiempaa brändiohjeistusta noudattava sivuston ilme tuo rutkasti paremmin esiin hauskan ja interaktiivisen pelimaailman. Sisältöelementit ja värimaailma tuovat hyvin esille maailmankuulut pelireferenssit, joiden tehtävä on vakuuttaa ja inspiroida uusia projekteja.

Sivuston tarve oli ennen kaikkea ilmentää paremmin pelistudion kattavia palveluita ja pitkää kokemusta, jonka näytteeksi sivustolle listattiinkin kattavasti referenssejä. Uusi sivusto auttaa viestinnässä ja toimii liidien keruussa.

Rakensimme sivuston omalla teemallamme ja toteutimme referenssien esittämiselle arvoisensa tyylittelyn. Etusivusta tuli dynaaminen. Kuuaseman brändivärejä noudattaen ja pelien interaktiivisuudesta sekä elämyksellisyydestä ammennettiin sivuston designiin erottuva, ajanmukainen ja hauska ilme.

Asensimme sivustolle analytiikan seurantatyökalut ylläpitoa ja markkinointia varten. Kattavan käyttöönottokoulutuksen avulla Kuuasema on valmis hyödyntämään uutta sivustoaan ja ketterän hosting-palvelumme avulla sivusto pysyy teknisesti kunnossa.

Jätä kommentti