Kultaranta Resort

Tekijä: Drama Queen Communications Oy
Tärkein teknologia: WordPress
Projektin budjetti: 10 000–30 000 €
Palvelun tyyppi: Yrityksen sivusto

Kultaranta Resort on monipuolinen lomakohde kauniissa saaristomaisemissa Naantalin Luonnonmaalla. Paikka on tunnettu tasokkaista golfväylistä, laadukkaista majoitus- ja ravintolapalveluista, hemmottelevista wellness-palveluista sekä kauniista vierassatamasta.

Hyvään asiakaskokemukseen panostava Kultaranta Resort oli jo pidemmän aikaa kokenut tarvetta uudistaa verkkosivustonsa kuvastamaan paikan ainutlaatuista ympäristöä ja tunnelmaa sekä laajaa palvelutarjontaa.

Uudistusprojekti aloitettiin Kultaranta Resortin ja Drama Queenin yhteisellä konseptointityöpajalla, missä määriteltiin projektin tavoitteet, käyttäjäpolut, tekniset reunaehdot sekä toivottu visuaalinen ilme ja käyttökokemus. Tärkeimmiksi tavoitteiksi nousivat selkeät käyttäjäpolut tärkeimpiin palveluihin, raikas ja moderni ulkoasu sekä sivuston helppo päivitettävyys ja ylläpito.

Työpajan pohjalta Drama Queen suunnitteli sivuston rakenteen, high-fidelity rautalangat sekä teknisen suunnitelma. Kun nämä asiat oli saatu lyötyä lukkoon yhdessä asiakkaan kanssa, luotiin sivustolle vielä visuaalinen ilme olemassa olevaa brändiohjeistusta noudattaen.

Teknisesti Drama Queen toteutti sivuston WordPress-julkaisujärjestelmällä kuorrutettuna täysin räätälöidyllä ulkoasulla. Sivustolle upotettiin myös huonevarausjärjestelmä. Modulaariset sivupohjat mahdollistavat monipuolisen sisällöntuotannon ja Kultaranta Resort pystyy omatoimisesti rakentamaan uusia sivuja lohkoelementeillä. Helposta päivitettävyydestä huolimatta sivusto on luonnollisesti täysin responsiivinen ja teknisesti SEO-optimoitu.

Projekti toteutettiin nopeassa aikataulussa ja sivusto oli sisältöjä vaille valmis noin 3 kuukaudessa.

Jätä kommentti