Avoimia työpaikkoja verkkopalveluiden suunnittelussa ja toteutuksessa

Artikkeli

Kesälomien jälkeen on rekrymarkkinakin alkanut heräilemään. Vierityspalkin avoimet työpaikat -palstalla on runsaasti alan toimistojen ja asiakkaiden ilmoituksia. Tässä muutamia poimintoja palstalta.

UX/UI Designer

“A unique opportunity to scale a fintech scale-up with a passionate, client-centric team

– Support and resources for you to work productively and to excel in your role
– A competitive salary package (4’400 – 5’000€), incl. sizeable options component
– Trust to manage your own work and schedule
– Ability to work remotely and/or at our Helsinki office
– Properly fun retreats with our lovely Selma crew, including dinners and padel”

Sosiaalisen median asiantuntija

“Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta viestimisestä sosiaalisessa mediassa. Arvostamme kokemusta sisällöntuotannosta ja verkkoviestintätyöstä. Englanninkielen sujuva osaaminen on tarpeen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES). Tehtäväkohtainen palkka on 2900-3200 eur/kk riippuen osaamisesi monipuolisuudesta. Lisäksi maksamme KVTES:n mukaisesti työkokemuslisää.”

Software Developer

“– Experience in building web services and familiarity with both frontend and backend development. Your focus can be more on the frontend, backend or broader systems but you aren’t afraid to jump in at any point. Languages familiar to you could include e.g. JavaScript (and frameworks such as React, Angular, or Vue.js), Scala, Go, Python, Java, or PHP.
– Understanding of the entire web development process (design, development, deployment, operations)
– Great communication skills
– Analytical mindset and problem-solving skills
– Past experience in consulting or digital commerce would be very valuable but is not necessary

Compensation 54 000 – 90 000 €/year depending on your professional skillset and the level of seniority.”

UI-kehittäjä

“Me tarjoamme sinulle mm.
erinomaisen perehdytyksen
työyhteisön, jossa viihdytään ja huolehditaan hyvinvoinnista
perheystävällisen työpaikan eri elämäntilanteisiin
lounasedun
pitkät lomat
laajan etätyömahdollisuuden
laajan työterveysedun sekä liikunta/kulttuuriedun

Työn aloitusajankohdasta voimme sopia erikseen. Toivomme kuitenkin, että voisit aloittaa työn viimeistään syys- lokakuussa. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä tai Jyväskylässä. Teemme laajasti etätyötä ja etätyö on mahdollista myös muilla paikkakunnilla.

Palkka on n. 3400 – 4500 e/kk. Palkka määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.”

Konsultti, digipalvelujen suunnittelu

“Kollegoinasi on poikkeuksellisen kokenut joukko digipalvelujen asiantuntijoita, joiden kanssa pääset työskentelemään ryhmässä. Ammattimainen työyhteisömme on valmiina ratkomaan kanssasi kiperiäkin haasteita, joten saat työtehtäviisi huippuammattilaisten tukea ja tietoa oman osaamisen kasvattamiseksi. Lisäksi olemme tosi mukavia ihmisiä.

Yrityksenä olemme toimineet jo 10 vuotta, taloudellinen tilanteemme on vakaa ja yrityskulttuurimme on tasa-arvoinen.

Avara toimistomme sijaitsee Aleksilla, ihan Helsingin keskustassa. Osan työstä voi tehdä myös etätyönä.

Tarjoamme selkeän palkkausmallin, jossa on hyvän peruspalkan (4000–5000€ kokemuksesta riippuen) lisäksi henkilökohtaiseen laskutukseen perustuva bonus. Tarjoamme laadukkaat työvälineet, laajan työterveyshuollon ja mahdollisuuden sovittaa lomasi ja vapaasi joustavasti.”

Teknologiakonsultti / arkkitehti

“Tyypillinen asiakasprojektimme kestää noin 2–3 kuukautta, ja kaikki kymmenen asiantuntijaamme ovat mukana muutamassa projektissa yhtä aikaa. Teemme asiakasprojektimme vähintään kahden asiantuntijan yhteistyötiimillä, joten asiantuntijoiden työtehtävät ja roolit vaihtelevat projektikohtaisesti. Projekteissamme pääset siis tutustumaan monipuolisesti erilaisiin järjestelmäratkaisuihin, teknologiavaihtoehtoihin ja digipalveluihin (julkaisujärjestelmät, asiointipalvelut, verkkokaupat, intranetit jne.).

Tarjoamme selkeän palkkausmallin, jossa on hyvän peruspalkan (4000–5000€ kokemuksesta riippuen) lisäksi henkilökohtaiseen laskutukseen perustuva bonus. Tarjoamme laadukkaat työvälineet, laajan työterveyshuollon ja mahdollisuuden sovittaa lomasi ja vapaasi joustavasti.”

Support Developer digitoimistoon

“Etsimme sinua, jos olet jo vähintään parin vuoden verran tehnyt kehittäjän hommia. Sinulla on hanskassa perus Linux- ja Git-taidot, eikä servereillä navigointi tai päivitysten hoitaminen ole sinulle uutta. Eduksi katsotaan mahdollinen kokemus julkaisujärjestelmistä kuten Drupal tai WordPress sekä kokemus Reactista, Nodesta tai PHP:sta.”

Fullstack-kehittäjä

“Päivän työt suunnitellaan tiimeissä monitoimittajaympäristössä ja omaan työnkuvaa on mahdollista laajentaa kiinnostuksista riippuen. Teemme töitä konttoriltamme pitäjänmäessä, asiakkaiden tiloissa pääkaupunkiseudulla, osittain yhdessä sekä halutessamme itse kukin valitsemassamme etätyöpisteissä.”

Projektipäällikkö

“• Toimit linkkinä asiantuntijoiden ja asiakkaan välissä verkkopalvelu- ja verkkokauppaprojekteissa
• Kokoat tiimit projekteihin ja huolehdit tiedonkulusta ja projektien etenemisestä laatimasi aikataulun mukaan
• Rakennat Suomen parhaimpia verkkopalveluita yhdessä kokeneen tiimimme kanssa
• Vastaat tarjouspyyntöihin ja hinnoittelet lisätöitä
• Kehität metodeja ja toimintatapoja entistä paremmaksi
• Työskentelet missä haluat, itse valitsemillasi työkaluilla
Tarjoamme
• Työn omassa tiimissä – emme vuokraa henkilöstöä asiakkaille”

Lisää avoimia paikkoja löydät palstalta. Tällä hetkellä avoimena yhteensä 16 työpaikkaa.

PS. Tilaa Vierityspalkin kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje, joka koostaa artikkelit, linkkivinkit, työpaikat ja julkaisut (uutiskirjeellä on jo yli 900 tilaajaa).

Aiemmin samasta aiheesta kirjoitettua:

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen lukijoista.

 • 1100+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.


  Kaikki artikkelit

 • 1300+ digipalvelun referenssicasea.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.


  Selaa toimistojen julkaisuja

 • 1000+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.


  Tilaa uutiskirje

 • 31 kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.


  Selaa Toimistot-listaa

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 1000 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen – ihan oikeasti.

Siirry takaisin sivun alkuun