Avoimia työpaikkoja web-alalla keväällä 2022

Artikkeli

Varsin runsas valikoima taas avoimia työpaikkoja blogin työpaikat-palstalla.

Tässä muutamia tuoreita ilmoituksia alan toimistoilta. Lainauksiin poimittu kuvauksia palkkatasosta ja työn sijaintimahdollisuuksista. Moni toimisto pyrkii tällä hetkellä tarjoamaan hyvää palkkaa ja erittäin joustavia työntekomahdollisuuksia. Kaikki eivät tosin tarjoa täyttä etätyötä, etenkin jos työ on projektiluonteisempaa, ja etenkin jos jopa luvataan, että asiantuntijaa ei myydä henkilövuokrauksella jonnekin asiakkaan tiimiin.

UI/UX Designer (Generaxion)

”Palkkasi sijoittuu välille 3500-4300 €/kk, osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Mikäli osaamisesi on jo senior-tasolla, palkkaus on neuvoteltavissa.

Voit suunnitella arkesi joustavan monipaikkatyön ympärille, myös normaaliaikoina. Tarjoamme vuosittain myös mahdollisuuksia yhteisölliseen etätyöhön esimerkiksi Espanjassa tai luonto- ja hiihtokohteissa.”

WordPress-kehittäjä (Karhu Helsinki)

”Kuukausipalkkasi työsuhteen alussa on 3400 € – 4100 € osaamistasostasi riippuen.”

”Emme lähetä sinua yksinäisenä konsulttina asiakkaalle, vaan työt tehdään yhdessä oman tiimin kanssa toimistoltamme tai etänä.”

”Meillä työt tehdään työaikana, josta normaalioloissa 80 % voit tehdä etänä – muuten töitä ei viedä kotiin. Uskomme, että yhteisöllisyydessä on voimaa, siksi kannustamme kohtaamaan työkavereita välillä ihan kasvotusten.”

Projektipäällikkö (redandblue)

”Palkkataso 4 000–5 000 € / kk”

”Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta myös etätyö toiselta paikkakunnalta onnistuu”

Suunnittelija (verkkosivustot) (Digitoimisto Dude)

”Kuukausipalkka vakituisen työsuhteen alkaessa 3000 € (brutto)”

”Vapautta työaikoihin ja -paikkoihin, kunhan hommat sujuvat sovitusti”

>> Kaikki avoimet työpaikat (avoimia tällä hetkellä 15 kpl)

PS. Tilaa Vierityspalkin kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje, joka koostaa artikkelit, linkkivinkit, työpaikat ja julkaisut (uutiskirjeellä on jo yli 900 tilaajaa).

Aiemmin samasta aiheesta kirjoitettua:

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun