Avoimia työpaikkoja web-alalla keväällä 2022

Perttu Tolvanen

Varsin runsas valikoima taas avoimia työpaikkoja blogin työpaikat-palstalla.

Tässä muutamia tuoreita ilmoituksia alan toimistoilta. Lainauksiin poimittu kuvauksia palkkatasosta ja työn sijaintimahdollisuuksista. Moni toimisto pyrkii tällä hetkellä tarjoamaan hyvää palkkaa ja erittäin joustavia työntekomahdollisuuksia. Kaikki eivät tosin tarjoa täyttä etätyötä, etenkin jos työ on projektiluonteisempaa, ja etenkin jos jopa luvataan, että asiantuntijaa ei myydä henkilövuokrauksella jonnekin asiakkaan tiimiin.

UI/UX Designer (Generaxion)

”Palkkasi sijoittuu välille 3500-4300 €/kk, osaamisestasi ja kokemuksestasi riippuen. Mikäli osaamisesi on jo senior-tasolla, palkkaus on neuvoteltavissa.

Voit suunnitella arkesi joustavan monipaikkatyön ympärille, myös normaaliaikoina. Tarjoamme vuosittain myös mahdollisuuksia yhteisölliseen etätyöhön esimerkiksi Espanjassa tai luonto- ja hiihtokohteissa.”

WordPress-kehittäjä (Karhu Helsinki)

”Kuukausipalkkasi työsuhteen alussa on 3400 € – 4100 € osaamistasostasi riippuen.”

”Emme lähetä sinua yksinäisenä konsulttina asiakkaalle, vaan työt tehdään yhdessä oman tiimin kanssa toimistoltamme tai etänä.”

”Meillä työt tehdään työaikana, josta normaalioloissa 80 % voit tehdä etänä – muuten töitä ei viedä kotiin. Uskomme, että yhteisöllisyydessä on voimaa, siksi kannustamme kohtaamaan työkavereita välillä ihan kasvotusten.”

Projektipäällikkö (redandblue)

”Palkkataso 4 000–5 000 € / kk”

”Toimistomme sijaitsee Helsingissä, mutta myös etätyö toiselta paikkakunnalta onnistuu”

Suunnittelija (verkkosivustot) (Digitoimisto Dude)

”Kuukausipalkka vakituisen työsuhteen alkaessa 3000 € (brutto)”

”Vapautta työaikoihin ja -paikkoihin, kunhan hommat sujuvat sovitusti”

>> Kaikki avoimet työpaikat (avoimia tällä hetkellä 15 kpl)

PS. Tilaa Vierityspalkin kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje, joka koostaa artikkelit, linkkivinkit, työpaikat ja julkaisut (uutiskirjeellä on jo yli 900 tilaajaa).

Aiemmin samasta aiheesta kirjoitettua:

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Jätä kommentti