Avoimia työpaikkoja web-alalla

Artikkeli

Avoimien työpaikkojen markkina tuntuu piristyneen hieman nyt alkuvuodesta. Tällä hetkellä Vierityspalkin avoimet työpaikat -palstalla on lähes parikymmentä avointa työpaikkaa, jotka ovat web-alan asiantuntijatehtäviä. Suurin osa on toki kehittäjien hakuja, mutta myös suunnittelijoita, projektipäälliköitä ja asiakkaan puolen edustajia haetaan. Moni inhouse-tyyppisesti web-palveluitaan kehittävä asiakas käyttää myös Vierityspalkin palstaa rekrytoinnissaan, mikä näkyy nytkin ilmoittelussa.

Tässä muutamia poimintoja palstan tarjonnasta juuri nyt:

Oikotien hiljattain ostanut Schibsted Suomi hakee Senior Service Designeria.

”Senior Service Designer leading Oikotie Asunnot’s product discovery in collaboration with a UX Designer and squad leads: building the product strategy with two Product Managers, collecting user & business insights, facilitating workshops and putting together new concepts.”

Keskisuomalaisen digiyksikkö hakee data-analyytikkoa, jonka tehtäviin kuuluu työskentely myös web-analytiikkatyökalujen parissa.

”Data-analyytikolla on kokemusta työskentelystä tietokantojen kanssa, ja hän osaa SQL:ää sujuvasti. Python-ohjelmointi tai vastaavan data-analyysiin soveltuvan kielen hyödyntäminen on osa data-analyytikon työtä. Raportointityökaluista erityisesti PowerBI- ja QlikSense-osaaminen katsotaan eduksi. Lisäksi analyytikko työskentelee eri verkon analytiikkajärjestelmien kanssa (Piano Insight, Google Analytics).”

Paper Planes hakee visuaalista suunnittelijaa.

”Visuaalisten suunnittelijoidemme tyypillinen työviikko voi sisältää esimerkiksi responsiivisten verkkosivujen suunnittelua, yhdessä ideointia, presentaatioiden viimeistelyä näyttäviksi, infografiikan kuvittamista tai printtimateriaalien taittoa. Asiakkaamme ovat mukavia ja projektit mielenkiintoisia.”

Paper Planes hakee myös projektipäällikköä.

”Aloitetaan perusjutuista: etsimme toimistomaailmaa nähnyttä, kokenutta projektipäällikköä auttamaan työtehtävien organisoinnissa. Nyt hakemamme projektipäällikkö toimii myös projektipäälliköiden tiiminvetäjänä.”

Neste hakee tiimiin web-palveluista vastaavaa manageria.

”In this role, you will be responsible for planning and managing activities and projects that support Neste’s web services primarily focused on public-facing web services, including web content management, digital marketing, web analytics, and cookie compliance.”

Vastikaan Vierityspalkin Toimistot-hakemistoon tullut Tammi Digital hakee avainasiakaspäällikköä.

”Tammen uusi avainasiakaspäällikkö on henkilö, joka pystyy hahmottamaan erilaiset tekniset ratkaisumahdollisuudet, sekä osaa johtaa ammattimaisesti ja itsenäisesti asiakkaan kanssa käytävää keskustelua.”

Tammi Digital hakee myös useita uusia WordPress-kehittäjiä.

”Tammen WordPress-kehittäjänä pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisissa asiakasprojekteissamme. Työtehtäväsi koostuvat uusien verkkopalveluiden suunnittelusta ja teknisestä toteutuksesta. Toimenkuvaasi kuuluu lisäksi asiakkaidemme verkkosivujen jatkuva kehittäminen.”

Sohova hakee digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa.

”Arvostamme kokemusta: Googlen keskeisistä työkaluista (Business, Analytics, Ads, Tag Manager), markkinoinnin automaation työkaluista (Hubspot, uutiskirjeet, CRM:t), verkkosivujen sisällön muokkaamisesta (esim. WordPress, Hubspot)”

Sohova hakee myös Full stack developeria ja teknistä projektipäällikköä.

”Tekninen projektipäällikkö, tule Sohovalle kehittämään tulevaisuuden digiratkaisuja. Kyllästyttääkö pelkkä koodaaminen ja mielesi tekisi osallistua enemmän suunnitteluun ja kehittämiseen? Sovit tehtävään, jos tunnet seuraavat teknologiat: React, React Native
PHP, Java, C#,  AWS, Azure. Teknologioiden lisäksi hallitset myös erilaiset julkaisujärjestelmät. Olet myös tottunut asioimaan asiakasrajapinnassa.”

Esmes Digital hakee WordPress-kehittäjää Helsinkiin.

”Meidät tunnetaan korkeatasoisten räätälöityjen WordPress ratkaisujen toteuttajana, mutta meillä pääset halutessasi tekemään myös erilaisia toteutuksia aina pienimuotoisesta mobiilikehityksestä verkkokauppoihin (WooCommerce kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä).”

Yhteensä avoimia paikkoja on tällä hetkellä 18 kappaletta. Kannattaa katsoa kaikki avoimet työpaikat.

PS. Tilaa Vierityspalkin kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje, joka koostaa artikkelit, linkkivinkit, työpaikat ja julkaisut (uutiskirjeellä on jo yli 900 tilaajaa).

Lisää luettavaa, artikkeleita ohjelmistoalasta Suomessa:

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun