Avoimia työpaikkoja web-alalla syksyllä 2016

Perttu Tolvanen

Avoimia duuneja tuntuu nyt syksyllä taas olevan tarjolla varsin runsaasti. Moni toimisto rekryää, etenkin WordPress- ja Drupal-kehittäjiä tunnutaan kaipaavan. Drupal-kehitys tuntuu olevan tosin kohtuullisen keskittynyt tunnetuimpiin Drupal-toimistoihin, mutta WordPress-osaamista haetaan hyvin laajalla rintamalla. Moni pieni digitoimisto tai mainostoimistokin tuntuu hakevan aktiivisesti WordPress-osaamista. Myös Magento-verkkokauppajärjestelmälle haetaan tänä vuonna selkeästi enemmän tekijöitä kuin edellisinä vuosina.

Myös asiakkaiden puolella on ollut aktiivisuutta. Esimerkiksi Kesko rekrytoi isolla pyörällä erilaisia digiosaajia elokuussa. Isojen konsernien kannattaakin rakentaa omia digitiimejään, jos aikovat panostaa isosti digikanaviin tulevina vuosina. Tosin kehitysosaamista ei Keskokaan hakenut, vaan lähinnä enemmän muskeleita hankkeiden ja palveluiden johtamiseen. Erikoisosaajia haetaan lähinnä analytiikkaan, josta tosin Keskon digirekrytoinneista vastannut Jussi-Pekka Erkkola kommentoi Vierityspalkille, että nimenomaan analytiikan osaajia tuntuu olevan vaikeinta saada.

Tässä katsausta valittuihin avoimiin työpaikkoihin Vierityspalkin avoimet työpaikat -palstalla. Yhteensä avoimia työpaikkoja on tällä hetkellä avoinna 32 kpl.

>> Kaikki avoimet työpaikat

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.