Avoimia työpaikkoja web-alalla syksyllä 2016

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 7 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Palvelukseen halutaan: Verkkokauppamyyjä.

Avoimia duuneja tuntuu nyt syksyllä taas olevan tarjolla varsin runsaasti. Moni toimisto rekryää, etenkin WordPress- ja Drupal-kehittäjiä tunnutaan kaipaavan. Drupal-kehitys tuntuu olevan tosin kohtuullisen keskittynyt tunnetuimpiin Drupal-toimistoihin, mutta WordPress-osaamista haetaan hyvin laajalla rintamalla. Moni pieni digitoimisto tai mainostoimistokin tuntuu hakevan aktiivisesti WordPress-osaamista. Myös Magento-verkkokauppajärjestelmälle haetaan tänä vuonna selkeästi enemmän tekijöitä kuin edellisinä vuosina.

Myös asiakkaiden puolella on ollut aktiivisuutta. Esimerkiksi Kesko rekrytoi isolla pyörällä erilaisia digiosaajia elokuussa. Isojen konsernien kannattaakin rakentaa omia digitiimejään, jos aikovat panostaa isosti digikanaviin tulevina vuosina. Tosin kehitysosaamista ei Keskokaan hakenut, vaan lähinnä enemmän muskeleita hankkeiden ja palveluiden johtamiseen. Erikoisosaajia haetaan lähinnä analytiikkaan, josta tosin Keskon digirekrytoinneista vastannut Jussi-Pekka Erkkola kommentoi Vierityspalkille, että nimenomaan analytiikan osaajia tuntuu olevan vaikeinta saada.

Tässä katsausta valittuihin avoimiin työpaikkoihin Vierityspalkin avoimet työpaikat -palstalla. Yhteensä avoimia työpaikkoja on tällä hetkellä avoinna 32 kpl.

>> Kaikki avoimet työpaikat

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun