Avoimia duuneja web-alalla alkuvuodesta 2016

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 7 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Asiakkaat rekrytoivat ahkerasti.

Vierityspalkin Työpaikat-palstalle tulee nykyisin jopa useita kymmeniä ilmoituksia viikossa. Näistä läpi menee palstalle ehkä puolet. Tarkoitus on pitää palsta varsin rajattuna, jotta siitä olisi mahdollisimman paljon hyötyä nimenomaan webin parissa työskenteleville asiantuntijoille, asiakkaille ja toimistoille.

Suunnittelutehtäviin ja projektijohtoon liittyvät toimenkuvat pääsevät melko hyvin palstalle läpi riippumatta ilmoittavasta tahosta, mutta etenkin ohjelmistosuunnittelijoiden kohdalla katsotaan myös ilmoittavaa tahoa. Jos hakevana yrityksenä on esimerkiksi lääketeollisuuden ohjelmistoja kehittävä talo, tällaisten tahojen ilmoituksia ei yleensä päästetä palstalle. IT-alalla haetaan ohjelmistosuunnittelijoita niin aktiivisesti, että ilman palstan moderointia se täyttyisi pelkistä koodari-ilmoituksista. IT-alan rekrytointiin on tässä maassa myös runsaasti muitakin palstoja ja kanavia.

Tässä muutamia poimintoja palstan tarjonnasta. Yhteensä avoimia paikkoja on tällä hetkellä 38 kpl.

Service Designer (x2)

Frantic (Helsinki)

 

Markkinointiautomatiikan ammattilainen

Blink Helsinki Oy (Helsinki)

 

Useita FullStack-kehittäjiä

Digia (Helsinki, Tampere, Oulu)

 

Full-stack -devaaja

Blink Helsinki Oy (Helsinki)

 

Digital designer

Kuudes Kerros (Helsinki)

 

Web-kehittäjä

Richen (Helsinki)

 

Front-end Developer

booncon PIXELS (Helsinki)

 

Web Developer

i2 (Helsinki tai Tampere)

 

Content Designer

Frantic (Helsinki)

 

Konseptisuunnittelija / palvelumuotoilija

Blink Helsinki Oy (Helsinki)

 

WordPress-kehittäjä

redandblue (Helsinki)

 

Front end -kehittäjiä

Qvik (Helsinki)

 

Web Developer (WordPress)

Aucor Oy (Turku, Helsinki, Hämeenlinna)

 

Drupal -kehittäjä

Druid (Helsinki)

 

Web Developer

Focus Flow (Rovaniemi)

 

Web Application Developer

Frantic (Helsinki)

 

>> Kaikki avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun