Avoimia duuneja web-alalla alkuvuodesta 2016

Perttu Tolvanen

Vierityspalkin Työpaikat-palstalle tulee nykyisin jopa useita kymmeniä ilmoituksia viikossa. Näistä läpi menee palstalle ehkä puolet. Tarkoitus on pitää palsta varsin rajattuna, jotta siitä olisi mahdollisimman paljon hyötyä nimenomaan webin parissa työskenteleville asiantuntijoille, asiakkaille ja toimistoille.

Suunnittelutehtäviin ja projektijohtoon liittyvät toimenkuvat pääsevät melko hyvin palstalle läpi riippumatta ilmoittavasta tahosta, mutta etenkin ohjelmistosuunnittelijoiden kohdalla katsotaan myös ilmoittavaa tahoa. Jos hakevana yrityksenä on esimerkiksi lääketeollisuuden ohjelmistoja kehittävä talo, tällaisten tahojen ilmoituksia ei yleensä päästetä palstalle. IT-alalla haetaan ohjelmistosuunnittelijoita niin aktiivisesti, että ilman palstan moderointia se täyttyisi pelkistä koodari-ilmoituksista. IT-alan rekrytointiin on tässä maassa myös runsaasti muitakin palstoja ja kanavia.

Tässä muutamia poimintoja palstan tarjonnasta. Yhteensä avoimia paikkoja on tällä hetkellä 38 kpl.

Service Designer (x2)

Frantic (Helsinki)

 

Markkinointiautomatiikan ammattilainen

Blink Helsinki Oy (Helsinki)

 

Useita FullStack-kehittäjiä

Digia (Helsinki, Tampere, Oulu)

 

Full-stack -devaaja

Blink Helsinki Oy (Helsinki)

 

Digital designer

Kuudes Kerros (Helsinki)

 

Web-kehittäjä

Richen (Helsinki)

 

Front-end Developer

booncon PIXELS (Helsinki)

 

Web Developer

i2 (Helsinki tai Tampere)

 

Content Designer

Frantic (Helsinki)

 

Konseptisuunnittelija / palvelumuotoilija

Blink Helsinki Oy (Helsinki)

 

WordPress-kehittäjä

redandblue (Helsinki)

 

Front end -kehittäjiä

Qvik (Helsinki)

 

Web Developer (WordPress)

Aucor Oy (Turku, Helsinki, Hämeenlinna)

 

Drupal -kehittäjä

Druid (Helsinki)

 

Web Developer

Focus Flow (Rovaniemi)

 

Web Application Developer

Frantic (Helsinki)

 

>> Kaikki avoimet työpaikat web-alalla

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.