Avoimia työpaikkoja web-alalla avoinna ennätysmäärä

Perttu Tolvanen

Vuosi 2014 on käynnistynyt web-alalla raivokkaalla työntekijöiden haulla. Vierityspalkin avointen työpaikkojen palstalla on tällä hetkellä auki upeat 54 paikkaa! Työpaikkoja löytyy laajasti eri tehtävistä, kuitenkin front end -osaamista on eniten haussa – Vierityspalkille tyypillisesti. Mutta myös esimerkiksi markkinoinnin osaajia, projektipäälliköitä ja copywritereita tarvitaan. Idean hakee seitsemän ilmoituksen voimin kokonaista tiimiä (Solutions Consultant, Junior Consultant, Project Manager, Front-End Developer, Sr. Visual Designer, Sr. Interaction Designer ja Content Designer).

Erikoispoimintana mainittakoon kaksi kesätyöilmoitusta: Qvik hakee UX-suunnittelijaa tai mobiilikehittäjää kesäksi Helsinkiin, Reaktor hakee kesäksi intohimoisia koodareita, käyttöliittymäsuunnittelijoita, konseptoijia sekä graafisia suunnittelijoita.

Mikäli paikat kiinnostavat, kannattaa kiirehtiä: lähes puolella viimeinen hakupäivä on tämän kuun lopussa!

Tammikuussa umpeutuvat hakuajat:

Helmikuussa umpeutuvat hakuajat:

Seuraavissa työpaikoissa ei ole viimeistä hakupäivää mainittu:

>> Kaikki avoimet työpaikat web-alalla

PS. Ilmoittajat: Vierityspalkki on siirtynyt ilmoitusten esitarkastukseen ennen julkaisua, johtuen jatkuvista palstan väärinkäyttöyrityksistä. Ilmoitukset julkaistaan yleensä palstalla pari päivää ilmoituksen lähetyksen jälkeen. Kiitos kärsivällisyydestänne.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!
  1. Kalle K. says:

    Linkki “Kaikki avoimet työpaikat web-alalla” ei toimi, koska sen href-määreessä ei ole määritelty protokollaa ja selain luulee linkkiä suhteelliseksi.

    Siis nykyinen: vierityspalkki.fi/tyopaikat
    Toivottu: https://vierityspalkki.fi/tyopaikat