Avoimia työpaikkoja web-alalla alkukesästä

Perttu Tolvanen

Kevät on ollut vilkas Vierityspalkin työpaikkapalstalla. Vielä näin kesän kynnyksellä työpaikkoja on auki mukavasti. Moni on keskittynyt web-kehittämiseen, mutta muutamia designerin, copywriterin ja sosiaaliseen mediaankin erikoistuneiden paikkoja on auki vielä tällä hetkellä. Avoimet työpaikat ovat keskittyneet Helsinkiin ja Turkuun, sekä yksittäiset paikat Espooseen ja Maltalle.

Esimerkiksi F-Secure hakee nopealla aikataululla neljää uutta osaajaa. Samankaltaisella aikataululla on liikenteessä Activeark JWT Oy, joka hakee digitaalisten palveluiden suunnittelijaa. 

Tässä poimintana tämän hetken avoimet paikat. Jos paikat kiinnostavat, niin kannattaa olla nopea! Monen hakuaika päättyy jo ennen kuun puoltaväliä:

>> Kaikki avoimet työpaikat web-alalla

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit: , , ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.