Avoimia työpaikkoja web-alalla maaliskuussa 2013

Perttu Tolvanen

Maaliskuu on ollut vilkas kuukausi Vierityspalkin Työpaikka-osiossa. Maaliskuun paikat ovat tosin lähes poikkeuksetta keskittyneet Helsinkiin. Ilmoituksissa on haettu hyvin laajasti erilaisia osaajia: front-end-osaajien lisäksi on kaivattu visuaalisia suunnittelijoita, myyjiä ja asiakkuuspalvelijoita. Isompaa rekryä on tehnyt muun muassa Crasman seitsemällä rekrytointi-ilmoituksellaan. Myös Fonecta, ActiveArk ja Siili Solutions hakevat useampia tekijöitä.

Tässä tällä hetkellä avoimia paikkoja:

>> Kaikki avoimet työpaikat web-alalla

Aiheet: avoimet duunit

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton toimija, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat ja kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit. Pertun yhteystiedot.

Comments are closed.