Avoimia työpaikkoja web-alalla maaliskuussa 2013

Perttu Tolvanen

Maaliskuu on ollut vilkas kuukausi Vierityspalkin Työpaikka-osiossa. Maaliskuun paikat ovat tosin lähes poikkeuksetta keskittyneet Helsinkiin. Ilmoituksissa on haettu hyvin laajasti erilaisia osaajia: front-end-osaajien lisäksi on kaivattu visuaalisia suunnittelijoita, myyjiä ja asiakkuuspalvelijoita. Isompaa rekryä on tehnyt muun muassa Crasman seitsemällä rekrytointi-ilmoituksellaan. Myös Fonecta, ActiveArk ja Siili Solutions hakevat useampia tekijöitä.

Tässä tällä hetkellä avoimia paikkoja:

>> Kaikki avoimet työpaikat web-alalla

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit: ,

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.