Haku päällä: Crasman hakee ketteriä sivustokehittäjiä

Perttu Tolvanen

Verkkopalveluita toteuttava Crasman kaipaa juuri nyt palvelukseensa ketteriä sivustokehittäjiä, jotka suhtautuvat intohimoisesti vaativiin selainpohjaisiin käyttöliittymäratkaisuihin. Crasman kaipaa hakijoiltaan palavaa halua oppia ja hyviä referenssejä vaadittavista tekniikoista enemmän kuin monen vuoden kokemusta ja korkeakoulututkintoa.

Ote vaatimuksista/edellytyksistä:

“Olet taitava JavaScript-koodari ja tunnet hyvin jQueryn ja muut selainpohjaisen front-endin työkalut ja kirjastot. Sinulla on hyvä tuntemus CSS- ja HTML5- teknologioista. Luonnollisesti tunnet käytetyimpien selainten ominaispiirteet, ongelmat ja kiertotiet hyvin. Lisäksi ymmärrät Apachen, PHP:n  ja tietokantapalvelinten perusteita.”

Sivustokehittäjät ovat osa tiimiä, joka vastaa verkkopalveluiden toteutuksesta Crasmanin asiakkaille. Verkkopalvelut rakennetaan Crasmanin omalle julkaisujärjestelmälle.

Crasman kuuluu kotimaisen web-alan konkarifirmoihin, jonka oma julkaisujärjestelmätuote Crasmanager on varsin laajalti käytössä Suomessa keskisuurissa organisaatioissa. Hiljattain Crasman on juuri uudistanut oman julkaisujärjestelmätuotteensa kokonaisuudessaan. Uuden julkaisujärjestelmätuotteen uusi nimi on Crasman Stage.

Kotimaisten toteutuskumppaneiden saralla Crasman edustaa jokseenkin harvinaista porukkaa, koska Crasman on edelleen aidosti kiinnostunut nimenomaan julkisten verkkopalveluiden toteutuksesta. Monien kilpailijoiden ollessa kiinnostuneita lähinnä rahakkaampien extranet-palveluiden ja räätälöityjen asiakaspalvelukanavien rakentamisesta on mukavaa, että jotkut firmat edelleen haluavat tehdä hyviä verkkosivuja.

Lisätietoa: Ketterä sivustokehittäjä.

PS. Onko firmassasi polttava tarve saada lisää ammattilaisia palkattua? Vierityspalkin avoimet työpaikat -palsta on web-ammattilaisten parissa erittäin suosittu ja ilmainen palsta. Jos paikan täyttämisellä on erityinen hoppu, niin voit myös ostaa “Haku päällä” -jutun web-aiheiselle ilmoituksellesi 300 euron (+alv.) kappalehintaan.

Aiheet: Avoimet työpaikat web-alalla

Tagit:

Perttu Tolvanen

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja omistaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka auttaa asiakkaita suunnittelemaan digitaalisia palveluita, valitsemaan sopivimmat teknologiat, kilpailuttamaan osaavimmat kumppanit ja varmistamaan budjetin ennustettavuuden. Ota yhteyttä Perttuun!

Comments are closed.