Haku päällä: Crasman hakee ketteriä sivustokehittäjiä

Artikkeli

Otathan huomioon, että tämä artikkeli on yli 11 vuotta vanha, joten sisältö ja linkit eivät ole välttämättä ihan ajan tasalla. Tuoreena lukemisena samasta kategoriasta: Asiakkaat rekrytoivat ahkerasti.

Verkkopalveluita toteuttava Crasman kaipaa juuri nyt palvelukseensa ketteriä sivustokehittäjiä, jotka suhtautuvat intohimoisesti vaativiin selainpohjaisiin käyttöliittymäratkaisuihin. Crasman kaipaa hakijoiltaan palavaa halua oppia ja hyviä referenssejä vaadittavista tekniikoista enemmän kuin monen vuoden kokemusta ja korkeakoulututkintoa.

Ote vaatimuksista/edellytyksistä:

“Olet taitava JavaScript-koodari ja tunnet hyvin jQueryn ja muut selainpohjaisen front-endin työkalut ja kirjastot. Sinulla on hyvä tuntemus CSS- ja HTML5- teknologioista. Luonnollisesti tunnet käytetyimpien selainten ominaispiirteet, ongelmat ja kiertotiet hyvin. Lisäksi ymmärrät Apachen, PHP:n  ja tietokantapalvelinten perusteita.”

Sivustokehittäjät ovat osa tiimiä, joka vastaa verkkopalveluiden toteutuksesta Crasmanin asiakkaille. Verkkopalvelut rakennetaan Crasmanin omalle julkaisujärjestelmälle.

Crasman kuuluu kotimaisen web-alan konkarifirmoihin, jonka oma julkaisujärjestelmätuote Crasmanager on varsin laajalti käytössä Suomessa keskisuurissa organisaatioissa. Hiljattain Crasman on juuri uudistanut oman julkaisujärjestelmätuotteensa kokonaisuudessaan. Uuden julkaisujärjestelmätuotteen uusi nimi on Crasman Stage.

Kotimaisten toteutuskumppaneiden saralla Crasman edustaa jokseenkin harvinaista porukkaa, koska Crasman on edelleen aidosti kiinnostunut nimenomaan julkisten verkkopalveluiden toteutuksesta. Monien kilpailijoiden ollessa kiinnostuneita lähinnä rahakkaampien extranet-palveluiden ja räätälöityjen asiakaspalvelukanavien rakentamisesta on mukavaa, että jotkut firmat edelleen haluavat tehdä hyviä verkkosivuja.

Lisätietoa: Ketterä sivustokehittäjä.

PS. Onko firmassasi polttava tarve saada lisää ammattilaisia palkattua? Vierityspalkin avoimet työpaikat -palsta on web-ammattilaisten parissa erittäin suosittu ja ilmainen palsta. Jos paikan täyttämisellä on erityinen hoppu, niin voit myös ostaa “Haku päällä” -jutun web-aiheiselle ilmoituksellesi 300 euron (+alv.) kappalehintaan.

Perttu Tolvanen

Perttu on Vierityspalkin päätoimittaja ja kirjoittaja.

Perttu Tolvanen on digitaalisten palveluiden suunnittelun, arkkitehtuuriratkaisujen ja kumppanivalintojen asiantuntija. Perttu on konsulttiyhtiö North Patrol Oy:n konsultti ja toinen perustaja. North Patrol on digitoimistoista ja järjestelmätoimittajista riippumaton konsulttiyhtiö, joka suunnittelee digitaalisia palveluita ja auttaa asiakkaita onnistumaan uudistushankkeissaan. Ota yhteyttä Perttuun!


Vierityspalkki-blogi

Julkaistu vuodesta 2006. Vierityspalkki on blogi kotimaisen internet-alan trendeistä, teknologioista ja alan toimistoista. Seuraa, niin tiedät miten ja kenen toimesta syntyvät parhaat verkkopalvelut, verkkokaupat ja räätälöidyt web-sovellukset.
Lisätietoa blogista ja sen kävijöistä

 • 1150+ asiantuntija-artikkelia.

  Toimitettua asiasisältöä kattavasti teknologioista ja web-alan ilmiöistä. Vierityspalkki nostaa esiin alan puheenaiheita ja tuoretta tutkimustietoa, osallistuu keskusteluun sekä haastattelee alan asiantuntijoita ja toimistoja.

 • 1300+ julkaistua referenssiä Julkaisut-palstalla.

  Julkaisut-palsta tarjoaa näkyvyyttä kiinnostaville uusille verkkopalveluille ja web-sovelluksille, ja antaa asiakkaille mahdollisuuden arvioida eri toimistojen osaamista.

 • 900+ aktiivista lukijaa blogin kuukausikirjeellä.

  Kerran kuukaudessa ilmestyvä kuukausikirje koostaa julkaistut artikkelit, uudet julkaisut, avoimet työpaikat ja ajankohtaiset linkkivinkit.

 • 30+ kokenutta digitoimistoa

  on päässyt aina ajantasaiselle Toimistot-listalle. Lista on auttanut asiakkaita löytämään kokeneita digitoimistokumppaneita jo usean vuoden ajan. Lista keskittyy WordPress-osaajiin ja räätälöityjen web-sovellusten tekijöihin.

Tilaa kuukausikirje

Kerran kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje koostaa artikkelit, julkaisut, työpaikat ja linkkivinkit. Kirjeellä on jo yli 900 tilaajaa.
Huom. Sähköpostiosoitettasi ei luovuteta eteenpäin, eikä käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Siirry takaisin sivun alkuun